Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопільською місцевою прокуратурою закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні про заподіяння мільйонних збитків місцевому бюджету під час виконання робіт з вкладання бруківки в окремих частинах міста Тернополя.

Тернопільською місцевою прокуратурою спільно із працівниками Управління Служби безпеки України в Тернопільській області виявлено, що представниками місцевого товариства, всупереч норм чинного законодавства, в акти виконаних робіт з вкладення бруківки, що упродовж 2015-2017 рр. виконувались за кошти міської ради, вносились завищені відомості щодо вартості закуплених матеріалів, а саме піску та щебеню різних фракцій.

Загальна сума збитків, спричинених бюджету Тернопільської міської ради, складає 1 мільйон 125 тисяч гривень.

Головному інженеру підприємства, який одночасно являється і засновником товариства, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.367 КК України - службова недбалість, тобто неналежне виконання службовою особою своїх службових обов'язків через несумлінне ставлення до них, що спричинило тяжкі наслідки охоронюваним законом державним інтересам.

В ході розслідування місцевому бюджету відшкодовано пів мільйона гривень. На іншу частину встановленої шкоди прокурором заявлено цивільний позов. Окрім того, з метою забезпечення позову накладено арешт на майно підозрюваного на суму понад 800 тисяч гривень.

Примітка ТТ. Нагадаємо, ремонтні роботи на площі проводило ТОВ "ТОМ-Інвестбуд", яке виграло тендер, яке запропонувало нижчу ціну, ніж конкурент, - 7 935 030 грн. До речі, 1, 3 млн грн – податок, 58 336 тис грн – розробка проектно-кошторисної документації ПМП «Нортон». Цікаво, що власником ТОВ "ТОМ-Інвестбуд" та ПМП «Нортон» є одна людина – Василь Мазурик.  Окрім того, постачає бруківку ТМ «Бруктон» - підприємство, яке також належить пану Мазурику. 

І саме це  підприємство вкладало бруківку  при вході  до  парку  Шевченка біля пам"ятника. С.Бандери, про що і йде мова в офіційному повідомлені прокуратури.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.