Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Керівник агрофірми “Медобори”, депутат Тернопільської районної ради від Блоку Петра Порошенка Володимир Крупніцький може стати фігурантом неприємного скандалу.

У сюжеті  телеканалу TV-4, який розповідає про загибель бджіл на пасіці у селі Мишковичі йдеться про конфлікт між місцевими бджолярами і цим фермером, який заперечує свою вину.

Натомість у поліції повідомили, що задокументовано три факти порушення ветеринарних правил, що спричинило загибель бджіл.

З заявами про події до правоохоронців звернулись жителі Тернопільщини.

Заявники розповіли, що на їхніх пасіках масово почали гинути медоносні бджоли. На їхню думку причиною стало скроплювання хімікатами полів підприємствами області.

Відомості про події внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 251 Кримінального кодексу України – «Порушення ветеринарних правил, яке спричинило поширення епізоотії або інші тяжкі наслідки», – повідомляють у поліції. Санкція якої передбачає штраф від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до п’яти років, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Перевірку за даними фактами проводить Головне управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області.

Про наслідки розслідування ми обов’язково проінформуємо читачів.

P. S. Цікаво, що нещодавно на Тернопільщині було створено обласну спілку пасічників, яку  очолив колега Крупніцького, депутат облради від БПП Юрій Березовський, пише За Збручем. Принагідно дізнаємося, чи спілка зможе захистити простих пасічників від фермерського свавілля

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.