Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Подробиці жахливої ДТП під Одесою

У ніч з 2-го на 3-є листопада співвласник ТРЦ «Подоляни» Василь Чубак під Одесою потрапив у ДТП. У важкому стані бізнесмена доправили до місцевої лікарні. Інший пасажир джипа «Лексус», 28-річний заступник директора з юридичних питань ТРЦ «Подоляни» Михайло Гринчак, загинув на місці дорожньо-транспортної події.

Аварія сталась на міжнародній трасі Київ-Одеса, за 376 км від південної Пальміри (як називають поети Одесу).

– Там ідеально пряма траса, дорога – чотири смуги, – розповіла добра знайома Михайла, юрист Оксана Зубрицька. – Попереду у попутному напрямку рухався КамАЗ, і або вантажівку повело в бік (хоча вона повинна була їхати по першій смузі), або «Лексус» пішов на обгін. Джип «Лексус» їхав щонайменше зі швидкістю 200 км/год, а може, і швидше. І хоча спрацювали подушки безпеки, при такій силі удару це не захистило. Михайло потрапив просто під колеса вантажівки, рятувальникам довелось розрізати іномарку, щоб дістати тіло.

Куди ж так поспішав пан Чубак із командою, у «Подолянах» розповідають не охоче. Та, як стало відомо з достовірних джерел, вони їхали на звичайну робочу зустріч, чергові переговори.

– Завжди за кермо сідав сам Василь Чубак, не дарма у нас в «Подолянах» його жартома називають «нічний крейсер», – дивуються у торговому центрі.

У бізнесмена зламані ноги, тазо-стегнові кістки, ребра. У важкому стані його доправили до реанімації однієї з місцевих лікарень. Зараз, зі слів близьких, його стан стабілізувався, загрози життю немає.

А от його помічника, адвоката Михайла Гринчака, минулої п’ятниці поховали у рідному селі.

– Михайло родом із Кудринців Борщівського району. Походить із простої сім’ї: мати все життя вчителювала, батько був простим робітником. Окрім Михайла, у них є ще один син, – пригадала пані Оксана. – Він був дуже гарним юристом, розумний, порядний, толковий адвокат. Юридичний інститут тоді ще ТАНГу (нині – економічний університет – авт.) закінчив  із червоним дипломом. Починав кар’єру юрисконсульта на фірмі «Менс», спеціалізувався на ДТП – швидко орієнтувався у ситуації, досконало знав законодавство, тож лускав аварійні випадки, мов горішки. По великому рахунку, можна сказати, він створив себе сам.

Крім того, мало хто знає, що Михайло займався громадською діяльністю, допомагав безкоштовно сирітським організаціям.

– Яку б важку справу Михайло не вів, він завжди був усміхнений. Подивіться на його фото – він усюди так сонячно посміхається! – згадує Оксана Володимирівна.

Цю щиру, світлу посмішку і залишив юнак своїй юній дружині, адже 8 жовтня ц.р. Михайло одружився. На похороні його Світлані тільки й лишилося сили, що промовити: «Я все встигла – і бути нареченою, і жінкою, і вдовою».

Обставини аварії ще встановлюються. Наразі відомо, що Камазом керував 55-річний житель Умані. За кермом «Лексуса» був 43-річний професійний водій, житель міста Тернополя.

До речі, майже півтора року тому, 19 травня минулого року, Василь Чубак на цьому ж «Лексусі» вже потрапляв в аварію: тоді на вул. Текстильній у Тернополі іномарка  зіткнулась із «Жигулями». На щастя, обійшлося без жертв.

Олена Густенко, «Номер один»

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.