Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Розшуківці поліції Тернопільщини  вийшли на слід групи зловмисників, підозрюваних у вчиненні крадіжок дизельного пального. У поле зору поліцейських потрапили двоє мешканців обласного центру раніше судимих за крадіжки та наркозлочини.

 
 
 

Як встановили правоохоронці, об’єктами збагачення крадіїв ставали фури. З паливних баків лиходії зливали пальне.

-Зловмисники приїжджали на власній автівці на стоянки чи спеціальні площадки, де були припарковані фури,  і з допомогою компресора та шланга за декілька хвилин витягував з паливних баків по 500-600 літрів дизпалива. Злодійські вилазки чинили вночі, коли втомлені водії відпочивали, - розповів начальник управління карного розшуку ГУНП в Тернопільській області Анатолій Гуска.

 
 
- Тільки на території Бучацького району ми задокументували п’ять подібних фактів. Чотири з них сталися в самому райцентрі, один випадок у селі Заривинці, -повідомив начальник Бучацького відділення поліції Ярослав Побуринний. - Одного разу крадіям не дуже пощастило: в паливному баку обкраденого ними автомобіля марки «ДАФ» пального було небагато, тож зловмисники поїхали лише зі 130 –ма  літрами поцупленого пального.  У решта випадках спеціальну ємність, яку возили із собою в салоні власного транспортного засобу, наповнювали доверху – по 500-600 літрів.
 
 
 
Як встановили поліцейські, крадене пальне зловмисники майже одразу збували за ціною, нижчою від ринкової, тому покупців вистачало.
 
Зі слів Анатолія Гуски, в ході проведених оперативно-розшукових заходів вдалося встановити, що зловмисники  чинили протиправне і на території інших районів та обласного центру. Загалом задокументовано 14 фактів їхньої злочинної діяльності.
 
Під час санкціонованого обшуку було вилучено амфетамін, цілий арсенал зброї, набої, обладнання за допомогою якого чинилися крадіжки, 300 літрів пального та автомобіль.
 
 
 

Допоки кримінальне провадження розпочато за частиною 2 статті 185 ККУ. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу, повідомляють у Відділі комунікації поліції Тернопільської області

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.