Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

1 червня 2018 року заступник начальника управління контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру України Тарас Серетний визнав законним будівництво об’єкта за адресою м.Тернопіль, вул. 15 Квітня. Про це пишуть Новини Тернопільщини, де й опубліковані відповідні документи

Це той самий об’єкт (майбутня «Вулична академія» - заклад спортивного спрямування), проти будівництва якого зараз виступають окремі політики та громадські активісти. Будівництво цього об’єкту Серетний «освятив» перебуваючи на посаді заступника начальника управління Держгеокадастру у Тернопільській області. А вже через півтора місяця ця сама особа Тарас Серетний, який також одночасно є і депутатом Тернопільської міської ради, публічно, через свою сторінку у Фейсбуці, закликав заборонити це будівництво і скасувати на нього дозвіл. Не дивуйтесь. На справді для нього це нормальна практика. 

Регіонально-корупційна біографія Серетного

Тарас Серетний – це син колишньої керівниці управління туризму ОДА за часів Хоптяна-Януковича - Лесі Серетної. За часів «донецьких» працював головним спеціалістом – юрисконсульт МВ ГУ Держкомземагенства у Тернопільській області. Після Революції Гідності, як і більшість його соратників, уник люстрації і навіть пішов на підвищення по основній роботі. Більше того, він став депутатом міської ради Тернополя від «Радикальної партії Олега Ляшка».

Під час своєї роботи на посаді заступника начальника Держгеокадастру двічі ставав фігурантом справи про хабар. Однак скандали вдалося «погасити» ще на стадії розслідування. 

Справа про будівництво на вул. 15 квітня

Нагадаємо, так звані «чесні активісти» стверджують, що будівництво незаконне, що воно ведеться на території парку. Насправді для будівництва академії є всі дозвільні документи і територія об’єкту не перебуває у парку Нацвідродження. Це й визнав у червні своїм рішенням Держгеокадастр за підписом Тараса Серетного. 

Тепер же, через два місяці Серетний почав активно піаритися на справі будівництва спортивної академії на вул. 15 Квітня. Він подав Проект рішення міськради про скасування дозволу на будівництво академії. 

Вдумайтеся, два місяці тому він визнає будівництво законним, а тепер реєструє Проект рішення про скасування дозволу через незаконність. Безглуздя? Ні! Типова «регіональна логіка».

Що чекає на Серетного?

Перший, менш ймовірний варіант. Серетний вчинив злочин і має відповісти перед Законом. Подавши Проект рішення про скасування дозволу на будівництво згаданого вище спортивного об’єкту, Серетний визнає, що 1 червня 2018 року він підписав незаконний Акт. Це кримінальний злочин високого чиновника Держгеокадастру.

Другий. Більш ймовірний варіант. Серетний просто забув (або захотів забути) про підписаний Акт. І тепер вирішив здобути політичний капітал, протестуючи проти об’єкту. Тобто права рука «благословила», а ліва «заперечує». Тоді виникає законне питання: що робить на провідній посаді у Держгеокадастрі «дволикий» Серетний. Треба задати питання його начальнику, як такий спеціаліст опинився на своїй посаді? Чи відповідає професійний рівень Секретного займаній посаді? Чи відповідає професійний рівень начальника Серетного?

Таким чином, позиція депутата Серетного дійсно викликає багато питань. Очевидно, для екс-регіонала не виникає труднощів за два місяці змінити не лише свої політичні погляди, а й ставлення до Закону та законності. Такого борця проти спортивної академії для дітей можна охарактеризувати народною мудрістю: «Ви або хрестик зніміть, або білизну одягніть».

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.