Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Гроші, золоті прикраси, мобільні телефони та інше цінне майно відкрито забирали собі співробітники поліцейської станції №3 "Залізничний вокзал" міста Тернополя в осіб, яким погрожували притягненням до відповідальності, передає Цензор.НЕТ із посиланням на сайт Нацполіції. Завдяки зібраним доказам протиправної діяльності зазначених поліцейських 5 фігурантам вже оголошено підозру.

Інформація щодо неодноразових випадків вчинення злочинів співробітниками поліції на залізничному вокзалі Тернополя була одержана працівниками Тернопільського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України. Йшлося про систематичні факти вимагання грошей з пасажирів за непритягнення їх до адміністративної чи кримінальної відповідальності та привласнення особистих речей громадян.

Серед викритої групи – співробітники відділу кримінальної поліції та відділу превенції Тернопільського ВП, віком від 27-37 років. Виявивши на пероні чи у вокзалі осіб напідпитку, за розпиттям алкоголю, за курінням у невстановленому місці, у стані наркосп’яніння чи без документів, поліцейські відводили їх до відділку поліції і, погрожуючи тією чи іншою статтею адміністративного чи кримінального кодексу, змушували "відкупитися". Якщо грошей при собі особа не мала, пропонувалось "залишити" мобільний телефон, ювелірні вироби чи інші цінні речі. Щоправда, у більшості випадків поліцейські просто відбирали майно громадян, впевненні, що ніхто не поскаржиться.

Оперативники внутрішньої безпеки НПУ спільно з УСБУ, під процесуальним керівництвом прокуратури Тернопільської області, задокументували 5 фактів грабежів, які вчинили викриті співробітники поліції. За цими матеріалами прокуратурою розпочато кримінальні провадження, які в подальшому об’єднані в єдине.

Отримавши дозвіл суду, працівники Тернопільського УДВБ НПУ та УСБУ провели санкціоновані обшуки за місцем мешкання та служби вищезазначеної групи поліцейських. Під час заходів вилучено набої різного калібру, сигнальні ракетниці, мобільні телефони, які належать потерпілим пасажирам, портмоне з документами потерпілого, невирішені адміністративні та кримінальні матеріали, 1,1 доларів США та 28 тисяч гривень.

На теперішній час 2 співробітникам поліції вже оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.186 КК України. До суду подано клопотання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєне фігурантам загрожує позбавлення волі на строк від 4до 6 років. 

поліцейські, злочини, хабарі, фтото, вокзал, тернопільський тиждень


поліцейські, злочини, хабарі, фтото, вокзал, тернопільський тиждень

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.