Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

33 роки пропрацював у школі с. Іванчани Збаразького району Роман Васильович Кінський (з них директором – 23), і  жодного року до навчального закладу не приїжджало стільки людей, як цьогоріч 8 листопада. Міліція, прокуратура, журналісти. У загальноосвітній школі – надзвичайна пригода. 7 листопада, під час маленької перерви на шкільному подвір’ї раптом впав і незабаром помер 9-класник Іван Карашівський.

 – У них тільки-но закінчився урок фізики, причому хлопчик не міг перехвилюватись, адже була лабораторна робота, учні проводили досліди, – втомлено розповів Роман Кінський. – Перерва була недовга, всього 10 хвилин, до того ж Іван затримався у класі, тож  вибіг на подвір’я – й одразу до ровесників. Розумієте, коридори у нас вузькі, от діти і користуються кожною хвилиною, тільки на дворі сонячно й тепло, вибігають погратися на спортмайданчику. От й Іванко підхопив м’яча, кинув у кошик і раптом впав непритомним. До нього одразу підбігла чергова вчителька, яка спостерігала за учнями з вікна, покликали медсестру та медпрацівницю, котра працює у Збаражі на «швидкій». Приблизно півгодини підліткові надавали першу допомога – робили штучне дихання, непрямий масаж серця. Потім приїхала карета «швидкої», і дорогою лікарі також намагались врятувати підліткові життя, привести хлопця до тями. На жаль, дорогою до районної лікарні Іванко помер.

Зараз правоохоронці проводять перевірку, наразі чекають результати судово-медичної експертизи. Зі слів родички юнака, працівниці місцевої пошти, хлопчина завжди був трохи блідий, худорлявий, але на здоров’я не скаржився. Більше того, напередодні нового навчального року проходив медогляд.

Батьки дуже люблять своїх хлопців. Окрім Івана, у 7 класі цієї ж школи вчиться його молодший брат, Богдан. За сільськими мірками, родина ця заможна і насправді дуже хороша, мають 2 га землі, ділянку обробляє батько. Мати працює в одному з ательє Збаража кравчинею, повідомляє «Номер один»

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.