Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Голова пропрезидентської фракції «БПП-Солідарність» у Тернопільській міській раді Володимир Місько придбав позашляховик, а ціну в декларації вказав щонайменше у десять разів нижчу, ніж його ринкова вартість.

Так, минулого 2017 року в Володимира Міська з’явився «залізний кінь» – позашляховик «MITSUBISHI PAJERO». Його вартість, вказана у декларації – 32 400 грн., тобто близько 1 300 доларів. Навіть зважаючи на вік авто (2007 р.н.), ціна – смішна і як мінімум у 10(!) разів занижена, якщо порівнювати аналогічний транспортний засіб на спеціалізованих автосайтах. До слова, позашляховик «порошенківець» доплюсував до іншої іномарки – «AUDI A6», яку він придбав п’ять років тому.\, повідомляє Репортер

Але це була не остання обновка Володимира Міська. «Бідний» декан історичного факультету Тернопільського національного педагогічного університету в останній день перед Новим 2018 роком оформив у власність квартиру площею 48 кв. м., щоправда, належить вона не лише йому, а ще й тещі та сестрі дружини.

Також за деканом залишилася кімната площею 40 кв. м у гуртожитку рідного університету.

У декларації Володимир Місько повідомив і те, що отримав дохід (55 тис. грн). від відчуження рухомого майна. Залишається здогадуватися, що саме він продав, адже, якщо порівнювати з його декларацією попереднього року, то жодного рухомого майна, окрім автомобіля «Ауді» не було.

Варто також зауважити, що декан тернопільського вузу заощадження тримає виключно під матрацом, маючи 8000 доларів (мінус три тисячі в порівнянні з 2016 роком) і 6500 євро.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...