Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Під час візиту Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана тернопільські АТО-вці намагались поспілкуватись із главою Кабміну та озвучити важливі для ветеранів питання.
Однак завадити їм намагався нардеп з Тернопільщини Олег Барна, який в кінцевому результаті публічно обізвав бійців «пияками» та «проплаченими самоактивістами».
 
Вже згодом на своїй сторінці в facebook народний обранець ще раз повторив образу.
 
У відповідь на таку неадекватну поведінку Олега Барни тернопільські бійці АТО та члени волонтерських і громадських організацій Тернопілля надіслали звернення до БПП-шника з вимогою спростувати інформацію та принести публічні вибачення, в іншому випадку ветерани запустять всеукраїнський флешмоб «Плюнь на Барну».
 
- Вчора ви собі дозволили перетворити спілкування тернопільських АТО-вців з Премєр-міністром України на балаган. Однак ваша провокація не дала очікуваного результату. Ми висловили свої вимоги пану Гройсману і надіслали відповідні письмові звернення. Після того ви мали необережність назвати учасників бойових дій «шакалами», «п’яними проплаченими самоактивістами» тощо. Проте, перед тим як зустрітись із прем’єром усі АТО-вці пройшли три перевірки і суровий фейс-контроль, тому будь-хто з нас, будучи випившим навіть не наблизилися до Гройсмана, не кажучи вже про особисте спілкування. Саме тому ваші слова про п’яних АТО-вців вимагають негайного спростування. В іншому випадку всюди, де побачать депутата Барну – приймуть «як рідного». Даємо на спростування 3 дні. Якщо до цієї п’ятниці від Олега Барни не буде офіційного вибачення, ми оголошуємо вам бойкот. Ця акція проводитиметься в усіх областях України. Відповідне обговорення було проведене з АТО-вцями усіх областей. Спілки бійців АТО з різних областей нас підтримали, - йдеться в зверненні бійців АТО до Олега Барни.
 
42576623 262229001099211 5846079547946041344 n копіювати
Відеозвернення:

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.