Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

До колишнього секретаря Тернопільської міської ради Тараса Білана, який фактично «їв з рук» колишнього мера Романа Заставного, а сьогодні нардепа і батька "відомого ресторатора" можна по різному ставитися.

Наразі Білан депутат тієї ж ТМР, але вже від блоку Порошенка. І зараз він типу «ворог» Заставного.

Хтось з тернополян каже, що пан Білан ніякий не волонтер, а навпаки, знищив оборонне підприємство «Промінь». Хтось, навпаки, вважає, що він ледь не «місцевий месія». Факт залишається фактом – він намагається оприлюднювати і викривати місцеві корупційні схеми.

Як і в якій формі він це робить – знову ж таки питання до Білана. Але він це робить.

Тож черговий лист до Вашого відому, шановні читачі, від пана Білана. «Доброго дня. Шановні друзі! ГО "Тернопільські підсумки" пропонує Вам для ознайомлення витяг з книги "Віагра для мера -2 "Заставний"". Схожість та викладені факти є можливим збігом та до реальних подій та осіб жодного відношення не мають...
Щойно ·
Початок кінця…
ПроФФесор Мориарті –Заставний не може вирішити свого питання…
В п’ятницю 05.10.2018р. відбулась сесія Тернопільської міської ради. Найбільш резонансним було питання можливої крадіжки в громади Тернополя біля 3 мільйонів доларів.
Передісторія:
- наявна заява Орендаря (родини Заставних) на викуп приміщення громади Тернополя - ресторану Україна (сьогодні Файне місто).
- наявно 3 заяви громадян , що готові дане приміщення викупити на відкритому аукціоні.
- наявний проект рішення депутата Білана Т.Б. про відкритий та прозорий аукціон через електронні торги.
Однак:
- проект рішення про відкритий аукціон не включається до порядку денного.
- натомість з’являється з порушенням регламенту (документи вже в прокуратурі), проект рішення про викуп родиною Заставних 1205метрів квадратних в Центрі Тернополя…
Що ми маємо:
4 заяви на викуп. Три з них – просять аукціон. А на сесію виносять викуп Заставними…
Чи це не корупція?
Словесну перепалку в сесійній залі не будемо описувати... Зупинемось на основному:
Коли поставили питання на голосування, - депутати не проголосували за Заставного…
За що їм велика подяка…
А тепер саме цікаве. Тобто те, що було в кулуарах…
Дивним чином до депутатів , почали телефонувати невстановлені особи, з голосами дуже схожими на голос депутата Верховної ради України від Фронту Змін, Заставного Романа Йосиповича. Вимога, підкреслюємо , вимога а не прохання була така: повернутись до голосування та прийняти «потрібне рішення».
Однак депутати МІСЬКОЇ РАДИ витримали «телефонний тиск». Та до повторного голосування не повернулись…
Які ж висновки:
1. Рішення про викуп родиною Заставних не пройшло. А це порядка 70 мільйонів гривень додатково до міського бюджету, у випадку проведення відкритого аукціону.
2. На депутатів часом лиють багато бруду… Але в даній ситуації вони зайняли чітку позицію в користь громади. За неперевіреними даними сума «подяки» за правильне голосування коливалась від 600 до 10 000доларів. Як який депутат…
3. ПроФФесор Мориарті –Заставний, станом на 2018рік, вже не здатний протягнути навіть своє питання. А це говорить про втрату важелів впливу в Тернопільскій області - «він, вже –не папа …»
4. Розуміймо одне: для патріотів міста Тернополя, не важливо «скільки це коштує…» важливою є – ідея нації, сильна держава, і розуміння того, що ми можемо усе…- витяг з книги «Віагра для мера -2 «Заставний»». – Автор цьоця Зеня з 5-ого тролейбуса.
З повагою, Голова ГО «Тернопільські підсумки» Білан Тарас

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.