Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Днями стала відома інформація, що новий поділ доріг місцевим Управлінням капітального будівництва (УКБ) в обхід тендерів по якому планують освоїти 4 млн.грн.

Про це повідомив ВО «Автомайдан» Тернопільський осередок.

Віктор Кузяк продовжує виконувати своє завдання по нарізанню підрядів фірмі Глобал Білд Інжиніринг (за нашою інформацію, до цієї фірми має безпосередній стосунок екс-мер Тернополя, а сьогодні нардеп Роман Заставний, тому Степан Барна, вірний "васал" Заставного, всіляко сприяє таким схемам свого шефа – прим.ТТ).

Цього разу чиновник «розпиляв» дорогу місцевого значення Вербівці-Ласківці (нагадаємо, радник Авакова також днями запевняв, що всіх посадить, невже і свого односельця Заставного - прим.ТТ) по 40 метрів на 30 окремих договорів, для того щоб не проводити тендер.
Таким чином, УКБ самостійно поділило дорогу для уникнення тендерної закупівлі. За наявною у нас інформацією проектно-кошторисна документація на ремонт даної дороги в УКБ відсутня.
https://bit.ly/2RNYroR

Цікаво, що договори підписані в період з 4 по 10 жовтня 2018 року, а от роботи планується розпочати у вересні 2018 року. Яким чином замовник запланував розпочати раніше від підписання договору відомо напевно лише самому Кузяку. Більше того, до 10 жовтня згідно календарного плану підрядник мав би виконати 63% усіх видів робіт, що передбачаються згідно Договору.

Не забув Кузяк і про себе, адже у кожен договір закладено більше 3000 гривень на утримання служби замовника, а це майже 100000 гривень.

Таким чином у мешканців Тернопільщини планується вкрасти 4 000 000 гривень тільки на одній дорозі.

Нагадаємо, що Тернопільська ОДА не вбачає в діях Кузяка ознак корупції та непрофесійності, про що Автомайдан повідомляв раніше, таким чином голова ОДА Степан Барна залишається прихильним до недолугості корумпованого чиновника.

Далі буде…

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.