Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

"Вже всі знають про Остапів Бендерів з Тернопільщини, ще тільки лінивий не говорив про поділ доріг, на куски по 40 метрів, для обходу прозорих закупівель.

Ми неодноразово звертались до Степана Барни, як голови ОДА, а потім і до Тернопільської Обласної Ради, дати оцінку і притягнути до відповідальності винних в цих ганебних оборудках, в яких ми вбачали корупційну складову.
Тернопільська ОДА дала геніальну відповідь, яка знімає всі питання про будь яку співпрацю з громадським сектором, в стилі
#вивсьоврьотє і назвала всі наведені нами доводи надуманими. Тому питання хто стоїть за цими оборудками і хто "кришує Бендерів", відпало само собою.

Шановні депутати Тернопільської обласної ради, наводжу вам кілька тез з повідомлення https://www.facebook.com/659660104133910/posts/1543797355720176/ на офіційні сторінці Укравтодору:

-Абсолютно слушними є зауваження громадських активістів щодо спотворення процедури проведення тендерів.

-Так, зокрема, громадські активісти виявили факт того, що в Тернопільській ОДА задля уникнення тендеру на зазначену ділянку, було поділено дорогу протяжністю 1.4 км на 32 ділянки довжиною 40 метрів кожна, уклавши 32 прямі договори. Договори на виконання робіт дороги місцевого значення С 201404 Вербівці -Ласківці укладені Управлінням капітального будівництва при Тернопільській ОДА з ТОВ «Глобальних Білд інжиніринг». Аванси вже перераховані.

Виявляється, що доводи які надав Автомайдан не такі вже і надумані, відчуваєте як вас дурять? Також будете покривати корупціонерів?

Ну і остання теза:
– як в будь-якій іншій сфері – початок змін супроводжується труднощами, а іноді (і це варто визнати) спробою навмисне дискредитувати впроваджувані зміни, а подеколи і зірвати процес..

Я так і знав, Степан- рука кремля!!!

Також вкотре звертаюсь до правоохоронців Тернопільщини, прокуратура, поліція, СБУ, в повідомлені Укравтодору написано:
-Такий підхід до використання коштів платників податків має бути предметом зацікавлення правоохоронних органів з метою недопущення у подальшому.

Як вам така теза? Будемо щось робити? Ні? Чи Укравтодор також- вивсьоврьотє?
А як ж тоді от це?
-Варто зазначити, окрім гальмування будівельного сезону на місцях, деякі органи місцевого самоврядування зловживають покладеними на них обов'язками та намагаються публічний і прозорий процес організації дорожніх робіт перевести у в тіньову площину.

Памятайте, безнаказаність породжує вседозволеність, і при зміні влади, ніхто з держслужбовців не зможе сказати- "ми не знали, небуло доказів, і т. д...."
Це я вам обіцяю особисто" - пише в соцмережі Ігор Василів

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.