Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У неділю на Театральному майдані У Тернополі було "дійство" - понад тисячу тернополян, серед яких була абсолютна більшість пенсіонерів, які й так їздять безкоштовно громадським транспортом, вийшла на протест. Протестували проти підняття цін на проїзд (це не хохма). Мотивували тим, що не хочуть щоб їхні діти і внуки за це платили.

На сцені були "оратори", звичні, так звані "активісти", які є всюди, де треба пропіаритися.

Це зрозуміло, адже вони молоді, майже ніхто з них тим же громадським транспортом не користується (хто на джипах їздить, а хто на велосипедах). Але всі хочуть стати депутатми в майбутній каденції міської й обласної рад.

А тому піаритися треба.

Попіарилися "сороколіти", ""синовці" та інші, хто піде на вибори, пенсіонерки то все познімали на недешеві телефони (не на нокію 3310, див. фото), а потім пішли перекривати дороги в центрі Тернополя. І що, що перекрили рух всім? Швидкі стояли, таксисти не всигли довести клієнтів туди, куди їм треба нагально було бути, пасажири в тому ж громадському транспорті, іногородні, які добиралися на автовокзали, не встигли на свої рейси.

Демократія, дідько то все  візьми.

А міський голова Сергій Надал запропонував: 

"У зв'язку із подіями, які відбулися сьогодні на Театральному майдані Тернополя, очільник Тернополя Сергій Надал у понеділок, 5 листопада, зустрінеться з ініціативними мешканцями міста для обговорення усіх питань, пов'язаних із підняттям тарифів на проїзд у міському громадському транспорті та пошуку спільних шляхів виходу з цієї ситуації.

Зустріч розпочнеться о 09.00 год. біля Тернопільської міської ради."

Але і тут "активісти" не задоволені і в соцмережах почали писати коментарі на кшталт: "... навіть в приміщення не запросив..." 

Ага, пару сотень пенсіонерів і з десяток "активістів" Надал мав у своєму в кабінеті прийняти і чаєм його серкретарка мала б "гостей"пригощати (хто не знає, кабінет мера Тернополя навіть  з "закуліссям" як однокімнатна квартира,  фото того ж кабінету є в неті). 

P.S. А пенсіонери таки рулять, а "організатори-активісти" заробляють на протестах, ними ж організовані, бали перед виборами:)))

віче, протест, тернопіль, майдан, транспорт, ціни, фото, тернопільський тиждень

віче, протест, тернопіль, майдан, транспорт, ціни, фото, тернопільський тиждень

 

     віче, протест, тернопіль, майдан, транспорт, ціни, фото, тернопільський тиждень      

 

Коментарі  

 
+1 #3 Volodymyr 05.11.2018 07:46
А чому так по-хамськи: "сорокаліти"... Сорокаліт - як би там не було депутат міської ради, обраний народом.
І досить вже козиряти словом "популізм", бо виходить, що все що на користь народу це погано, це популізм, а все, що на шкоду - це добре, так має бути.
І ще одне: я народився і виріс в Тернополі, ул 28років переїхав у один з райцентрів. То тепер, приїжджаючи в батьківську хату, до друзів і т.д., я маю платити червонець за проїзд?
А згідно Конституції, заборонена дискримінація залежно від місця проживання.
Цитувати
 
 
-2 #2 Віталій Гнатюк 05.11.2018 01:26
тим, що пишуть гнівні коментарі, але програма не пропускає черз лайку - то автор і відповідальний я, все є у Фейсбук, пишіть коменти там, недолугі, принаймні зясувати хто з вас такий сміливий і не сцить - - зразу зрозуміло :)
Цитувати
 
 
-6 #1 777 04.11.2018 23:04
Та пенсота вже задовбала!!Неха й платять як в інших містах!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.