Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопільська міська рада оприлюднила офіційний документ про те, що рішення виконкому від 30 жовтня анулювали, тобто високі тарифи на проїзд скасували.

Рішення прийняли, щоб не допустити соціальної напруги в місті.

Нагадаємо, що сьогодні біля міської ради зібралися тисячі тернополян, які вимагали скасовувати високі тарифи на проїзд у громадському транспорті.

До активістів вийшов міський голова Сергій Надал, який запевнив, що рішення виконкому скасують та повернуться до старих тарифів.

Нещодавно оприлюднили офіційний документ, де вказано, що рішення виконкому скасували.

Розглянувши звернення громадськості щодо перегляду тарифів на перевезення пасажирів автомобільним та електричним транспортом в місті Тернополі, з метою недопущення соціальної напруги в місті, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет міської ради

 

  ВИРІШИВ:

  1. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету від 30.10.2018р. №819 «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів автомобільним та електричним транспортом в м. Тернополі»
  1. Відновити дію тарифів на перевезення пасажирів автомобільним та електричним транспортом в місті Тернополі, встановлених рішеннями виконавчого комітету від 27.09.2017 року №709 «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів автомобільним та електричним транспортом в м. Тернополі при впровадженні АСООП», п.1, п.2 рішення виконавчого комітету від 28.12.2016 року №1150 «Про встановлення тарифів на перевезення  пасажирів автомобільним транспортом в м. Тернополі» та п.1 рішення виконавчого комітету 28.12.2016 року №1149 «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів електричним транспортом в м. Тернополі», з 6.11.2018р.
  1. Управлінню економіки, промисловості та праці замовити проведення незалежного аудиту розрахунку тарифів на перевезення пасажирів автомобільним та електричним транспортом в місті Тернополі.
  1. Відділу зав’язків з громадськістю та засобами масової інформації невідкладно опублікувати дане рішення в засобах масової інформації та на сайті Тернопільської міської ради.
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.Є. Дідича.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.