Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Немає таких людей, які б не хотіли стати успішними та багатими, проте досягнення фінансового благополуччя можливе лише за умови грамотного поводження з грошима.
 Днями навчилися заробляти свої «перші мільйони» студенти ФОА #ФакультетоблікуіаудитуТНЕУ під час тренінг-гри «Життєвий капітал», яку організували для них досвідчені тренери Діловий клуб "Партнер" Тернопілля(офіційний партнер з фінансової грамотності EdCamp Ukraine). 
Тренінг-гра викликала жвавий інтерес не тільки серед студентської молоді. Вона зацікавила також директорів тернопільських шкіл № 13, 16, 24, 26, працівників управління освіти і науки та викладачів університету, які із неабияким ентузіазмом долучилися до участі в грі. 
Усі учасники заходу отримали чимало яскравих вражень, позитивних емоцій і нових пізнань щодо ефективного управління своїми активами, створення системи збереження, накопичення та використання ресурсів для збільшення прибутків. 
Кульмінацією заходу стало привітання ректора університету, Андрій Крисоватий, вручення ним ексклюзивного торта, а також урочисте нагородження учасників та організаторів заходу Сертифікатами всеукраїнського тижня фінансів та Подяками від Управління освіти та науки Тернопільської міської ради.
Порадувала присутніх і концертна програма, яка була організована творчою командою відділу гуманітарної освіти ТНЕУ.
Щира подяка факультету обліку та аудиту ТНЕУ, зокрема, декану – Панасюк Валентині Миколаївні, за організацію, креативний підхід, науковість та інноваційне спрямування в галузі фінансової грамотності.

всеукраїнський тиждень, тнеу, декан, панасюк валентина, фото, тернопільський тиждень

всеукраїнський тиждень, тнеу, декан, панасюк валентина, фото, тернопільський тиждень

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.