Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Міський голова Сергій Надал написав лист-звернення до керівництва ГУНП у Тернопільській області щодо інформації, яку оприлюднили на окремих інтернет-сайтах.

«На окремих тернопільських інтернет-сайтах з’явилася інформація, що колишній депутат міської ради Тернополя Ігор Турський, який позбавлений мандату за народною ініціативою, звинувачує мене у причетності до нападу на нього.

Незважаючи на безглуздість таких звинувачень, я не можу не відреагувати на цю інформацію. Адже окремі політичні сили намагаються почати свої виборчі кампанії з гучних фейкових скандалів. Тернопіль теж не став виключенням.

Закликаю Вас, як керівника Національної поліції Тернопільщини, провести максимально відкрите розслідування у справі нападу на пана Турського, у тому числі перевірити на достовірність дані самого потерпілого.

Нагадую, що стаття 384 Кримінального кодексу України передбачає кримінальну відповідальність  за «введення в оману суду або іншого уповноваженого органу».

Тому прошу Вас після розслідування публічно оприлюднені висновки слідства по всім пунктам кримінального провадження. У тому числі по факту звинувачення мене у причетності до цієї справи.

Сподіваюся на швидке та об’єктивне розслідування», - ідеться у листі.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.