Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

З «неймовірної за масштабами» події, на яку аж двічі приходив голова ТОДА Степан Барна зі свитою, і на яку навіть приїхала Посол США в Україні Марі Йованович, сміялася вся Украна. Нагадаємо, вона взяла участь у відкритті першого ресторану швидкого харчування MacDonald`s у Тернополі, з другої спроби.

До слова, в багатьох цивілізованих країнах взагалі немає цих закладів – влада просто не дала дозволу на їх фукціонування, бо дбає про свій народ.

Тільки не в нас.

І за те, що пані американка приїхала на цю «феномінальну подію», відкриття, яку, певно, всі тернополяни чекали з нетерпінням, судячи з сотень репортажів у місцевій пресі,  та які це посміховисько подавали ледь не як найбільше досягнення Тернопільщини за всі часи Незалежності України, не залишилася без приємних сюрпризів під час відвідин Тернополя.

Посол також відвідала “Ярмарок вакансій”, організований Тернопільським регіональним відділенням Асоціації міст України в рамках програми “Пульс”.

Під час заходу представники громад Тернопільщини зробили подарунки напам’ять Марі Йованович. Зокрема, голова Лановецької ОТГ Роман Казновецький презентував закордонній гості картину Лановецького митця Олега Яцули та сувеніри міської ради, а також запросили посла відвідати їхню громаду.

Ще один подарунок зробили представники Теребовлянської ОТГ. Вони презентували їй іграшки, виготовлені на Теребовлянській фабриці ялинкових прикрас.

А у вівторок на Тернопілля завітав і Посол Японії в Україні. Він просто і скромно, без зайвго галасу, передав провінційній районній лікарні необхідне медичне обладнання на десятки тисяч доларів США...

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.