Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Чи замислювалися Ви над тим, яким чином збирають гроші на вибори?

Із справи нардепа-радикала Мосійчука відомо, що якщо хабарі береш не для себе, «а на партійні справи», то кримінальна відповідальність відсутня.

А якщо партійні каси поповнювати не хабарами, а іншим майном?

Пригадуєте, як у Гоголя в «Ревізорі» - «якщо борзими цуциками, то можна…»

Сьогоднішня наша стаття-розслідування про те, як кошти на вибори збирає родина народного депутата від "Народного фронту" Романа Заставного. І як на це реагують, вірніше,  не реагують, прокурори Юрія Луценка.

степан барна, луценко, фото, тернопільський тиждень Який, Генпрокурор, нагадаємо, в одних партійних лавах з Степаном Барною, головою ТОДА.  Останній, в свою чергу, є "вихованцем" і "підлеглим", як і низка інших політиків "місцевого розливу", як подейкують в політичних колах, саме екс-мера Тернополя Романа Заставного.

            Отже про все все по порядку

 З 11 серпня 2018 року, тобто вже майже пів року поспіль, на підставі  ст. 36 КПК України Тернопільська місцева прокуратура безуспішно здійснює нагляд за додержанням законів під час проведення досудового розслідування у формі процесуального керівництва в кримінальному провадженні № 12018210000000418.

Одразу ж слід зазначити, що внесення в Єдиний реєстр досудових розслідувань цього провадження відбулось виключно на підставі ухвали слідчого суді (до слова, чи не єдиний правоохоронний орган в цій конкретній справі та в даному випадку, який дійсно приймає законні рішення).

Підставою для винесення судом відповідної ухвали стали обставини здійснення приватним підприємством «Афіша», яке 100% належить матері народного депутата Романа Заставного – Заставній Марії Антонівні, рейдерської атаки на чуже нерухоме майно, вартість якого експерти визначили в сумі, що перевищує 70 000 000 грн.

Так, ми не помилилися, саме цифра – сімдесять мільйонів гривень!

Оскільки, як встановив суд, (знову, повторимося, єдиний правоохоронний орган, який дійсно захистив права потерпілого), підставою для державного реєстратора Тернопільської філії Корецької районної ради Рівненської області переписати право власності на чуже майно стало рішення племінника нардепа Романа Заставного – Володимира Богдановича Заставного про його взяття у приватну власність родинного підприємства нардепа (яке за КВЕД торгує газетами в роздріб), то в подальшому всі рішення, що до цього призвели, були скасовані.

Іншими словами - суд визнав проведену державним реєстратором зміну власника вказаного майна - рейдерським захопленням.

Це на папері. А в реальності, як нам стало відомо, частину чужого майна Володимир Заставний пообіцяв продати і вже отримав за нього завдаток в сумі понад 8 000 000 грн. А іншу частину здав в оренду, від якої на рахунок родинного підприємства отримав ще понад 2 000 000 грн.

До чого тут вибори, Генеральний прокурор України та прокурори Тернопільської місцевої прокуратури спитаєте? А ось при чому.

Враховуючи судові рішення, якими всі дії державного реєстратора були визнанні незаконними та скасовані, Володимир Заставний як директор ПП «Афіша» «хапнув» чуже майно протиправно, тобто вчинив кримінально карне діяння.

Для того, щоб з’ясувати куди із банківських рахунків родинного приватного підприємства напередодні виборів поділись понад 10 000 000 легалізованих (десять мільйонів гривень, тобто вже відмитих), потерпіла сторона подала Тернопільському місцевому прокурору відповідні клопотання, в задоволенні яких «вихованці» генпрокурора України Юрія Луценко відмовили.

Ми не вважаємо працівників Тернопільської прокуратури некомпетентними, а тому залишається лише здогадуватись, хто саме - Генеральний прокурор України чи народний обранець надали  місцевим прокурорам вказівку блокувати будь які дії, спроможні пролити світло на те, куди з рахунків ПП «Афіша» поділись понад 10 000 000 грн., що були отримані спритним племінником нардепа за чуже майно (як нам відомо з власних джерел, вони пішли саме на поповнення партійної каси НФ і його лідера при балотуванні на посаду Президента - прим. ТТ)

Тож чи не тому місцеві прокурори не дають слідству «зелене світло» на розкриття банківської таємниці, що напередодні виборів це може привести до «партійної каси»?

Відповідь на це питання ми не знаємо. Поки що. Але, сподіваємося отримати її найближчим часом шляхом запиту безпосередньо Генеральному прокурору України.

        заставний, родина, племінник, афіша, фірма, афери, документи, фото, тернопільський тиждень

        

 

ВИТЯГ

з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань

Відповідно до статті 11 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань" на запит:  від 01.11.2018 за № 1004598955 станом на 17.07.2018 відповідно до наступних критеріїв пошуку:

Код ЄДРПОУ:  36509143

надається інформація з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (ЄДР) у кількості 1записів:

Запис 1

Повне найменування юридичної особи та скорочене у разі його наявності:

ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "АФІША", ПП "АФІША"

Повне та скорочене найменування юридичної особи англійською мовою у разі їх наявності:

відомості відсутні

Ідентифікаційний код юридичної особи:

36509143

Організаційно-правова форма:

ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО

Центральний чи місцевий орган виконавчої влади, до сфери управління якого належить державне підприємство або частка держави у статутному капіталі юридичної особи, якщо ця частка становить не менше 25 відсотків:

відомості відсутні

Місцезнаходження юридичної особи:

46001, ТЕРНОПІЛЬСЬКА ОБЛ., МІСТО ТЕРНОПІЛЬ, БУЛЬВАР ТАРАСА ШЕВЧЕНКА, БУДИНОК 23

Перелік засновників (учасників) юридичної особи, у тому числі частки кожного із засновників (учасників); прізвище, ім'я, по батькові, місце проживання, якщо засновник – фізична особа; найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код юридичної особи, якщо засновник – юридична особа:

ЗАСТАВНА МАРІЯ АНТОНІВНА, індекс 47722, Тернопільська обл., Тернопільський район, село Великі Гаї, ВУЛИЦЯ МЕДОВА, будинок 33, квартира 18, розмір внеску до статутного фонду - 6000000.00 грн.

Дані про розмір статутного капіталу (статутного або складеного капіталу) та про дату закінчення його формування:

6000000.00 грн., 24.06.2010

Види діяльності:

47.61 Роздрібна торгівля книгами в спеціалізованих магазинах, 47.62 Роздрібна торгівля газетами та канцелярськими товарами в спеціалізованих магазинах, 73.11 Рекламні агентства

Відомості про органи управління юридичної особи:

відомості відсутні

Прізвище, ім'я, по батькові, дата обрання (призначення) осіб, які обираються (призначаються) до органу управління юридичної особи, уповноважених представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами, або осіб, які мають право вчиняти дії від імені юридичної особи без довіреності, у тому числі підписувати договори та дані про наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи:

ЗАСТАВНИЙ ВОЛОДИМИР БОГДАНОВИЧ, 24.04.2015 (Згідно статуту) - керівник

Дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена після набрання чинності Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань":

24.06.2009, 1 646 102 0000 005323

Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про включення до Єдиного державного реєстру відомостей про юридичну особу – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена до набрання чинності Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань":

відомості відсутні

Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи, яка утворена в результаті перетворення:

відомості відсутні

Назва установчого документа:

Статут

Дані про наявність відмітки про те, що юридична особа створюється та діє на підставі модельного статуту:

відомості відсутні

Дані про відокремлені підрозділи юридичної особи: найменування та місцезнаходження відокремленого підрозділу, його ідентифікаційний код

відомості відсутні

Дані про перебування юридичної особи у процесі провадження у справі про банкрутство, санації, зокрема відомості про розпорядника майна, санатора:

відомості відсутні

Відомості про перебування юридичної особи у процесі припинення:

відомості відсутні

Відомості про строк, визначений засновниками (учасниками) юридичної особи, судом або органом, що прийняв рішення про припинення юридичної особи, для заявлення кредиторами своїх вимог:

відомості відсутні

Дата та номер запису про державну реєстрацію припинення юридичної особи, підстава для його внесення:

відомості відсутні

Дата та номер запису про відміну державної реєстрації припинення юридичної особи, підстава для його внесення:

відомості відсутні

Дані про юридичних осіб, правонаступником яких є зареєстрована юридична особа:

відомості відсутні

Дані про юридичних осіб-правонаступників: повне найменування та місцезнаходження юридичних осіб-правонаступників, їх ідентифікаційні коди:

відомості відсутні

Номер та дата розпорядження про скасування реєстрації випуску акцій, винесеного уповноваженою особою Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку:

відомості відсутні

Місцезнаходження реєстраційної справи:

Тернопільська міська рада

Відомості, отримані в порядку взаємного обміну інформацією з відомчих реєстрів органів статистики, Міндоходів, Пенсійного фонду України:

Дата та номер запису про взяття та зняття з обліку, назва та ідентифікаційні коди органів статистики,  Міндоходів, Пенсійного фонду України, в яких юридична особа перебуває на обліку:

25.06.2009, ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ РЕГІОНАЛЬНОЇ СТАТИСТИКИ, 21680000

25.06.2009, 22009, ТЕРНОПIЛЬСЬКА ОБ'ЄДНАНА ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА IНСПЕКЦIЯ ГОЛОВНОГО УПРАВЛIННЯ ДФС У ТЕРНОПIЛЬСЬКIЙ ОБЛАСТI, 39502025 (дані про взяття на облік як платника податків)

24.06.2009, 191864556, ТЕРНОПIЛЬСЬКА ОБ'ЄДНАНА ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА IНСПЕКЦIЯ ГОЛОВНОГО УПРАВЛIННЯ ДФС У ТЕРНОПIЛЬСЬКIЙ ОБЛАСТI, 39502025 (дані про взяття на облік як платника єдиного внеску)

Не підлягає постановці на облік в ПЕНСІЙНОМУ ФОНДІ УКРАЇНИ у зв’язку з прийняттям Закону України від 04.07.2013 № 406-VII "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з проведенням адміністративної реформи"

Дата надходження від органів Міндоходів, Пенсійного фонду України до державного реєстратора документів (повідомлень, інформації), передбачених Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань", у зв’язку з припиненням юридичної особи із зазначенням прізвища, імені та по батькові посадової особи, яка підписала документ:

відомості відсутні

Дані органів статистики про основний вид економічної діяльності юридичної особи, визначений на підставі даних державних статистичних спостережень відповідно до статистичної методології за підсумками діяльності за рік:

73.11 Рекламні агентства

Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску, клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності:

191864556, 5

Термін, до якого юридична особа перебуває на обліку в органі Міндоходів за місцем попередньої реєстрації, у разі зміни місцезнаходження юридичної особи:

відомості відсутні

Інформація про здійснення зв'язку з юридичною особою:

096761...

Дані про реєстраційні дії:

Державна реєстрація новоутвореної шляхом заснування юридичної особи; 24.06.2009 16461020000005323; Гермак Людмила Микитівна; Виконавчий комітет Тернопільської міської ради

Внесення змін до відомостей про юридичну особу, що не пов'язані зі змінами в установчих документах; 13.12.2012 16461070002005323; Уніят Наталія Олександрівна; Виконавчий комітет Тернопільської міської ради; зміна видів діяльності

Внесення інформації щодо відсутності юридичної особи за вказаною адресою; 18.12.2012 16461430003005323; Грицик Світлана Володимирівна; Виконавчий комітет Тернопільської міської ради

Внесення інформації щодо відсутності підтвердження відомостей про юридичну особу; 14.01.2013 16461440004005323; Грицик Світлана Володимирівна; Виконавчий комітет Тернопільської міської ради

Підтвердження відомостей про юридичну особу; 24.04.2013 16461060005005323; Уніят Наталія Олександрівна; Виконавчий комітет Тернопільської міської ради; зміна додаткової інформації

Внесення змін до відомостей про юридичну особу, що не пов'язані зі змінами в установчих документах; 28.04.2015 16461070006005323; Сарабун Ярина Дмитрівна; Тернопільська міська рада; зміна додаткової інформації, зміна керівника юридичної особи, зміна складу підписантів

Державна реєстрація змін до установчих документів юридичної особи; 28.04.2015 16461050007005323; Сарабун Ярина Дмитрівна; Тернопільська міська рада; зміна повного найменування, зміна скороченого найменування, зміна місцезнаходження, зміна видів діяльності, зміна складу або інформації про засновників

Внесення інформації щодо відсутності підтвердження відомостей про юридичну особу; 27.08.2015 16461440009005323; Коца Ірина Ярославівна; Тернопільська міська рада

Внесення змін до відомостей про юридичну особу, що не пов'язані зі змінами в установчих документах; 05.02.2016 16461070010005323; Одарчук Людмила Анатоліївна; Тернопільська міська рада; зміна додаткової інформації

Державна реєстрація змін до установчих документів юридичної особи; 31.05.2017 16461050011005323; Чупрун Руслан Іванович; Тернопільська міська рада; зміна статутного або складеного капіталу, зміна складу або інформації про засновників

Номер, дата та час формування витягу:

1004598955, 01.11.2018 10:47:19

Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань знаходиться у стані формування. Інформація про юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань зареєстрованих до 01.07.2004 та не включених до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань отримується в органі виконавчої влади, в якому проводилась державна реєстрація.

Відповідно до п. 2 наказу Міністерства юстиції України від 31.03.2015 № 466/5 "Про деякі питання надання відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців" виписки, витяги та довідки в паперовій та електронній формах відповідно до Закону України "Про електронні документи та електронний документообіг", мають однакову юридичну силу, автентичність цього документу може бути перевірена на сайті Міністерства юстиції України за адресою: https://usr.minjust.gov.ua/.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.