Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Педагогічні працівники Тернополя, які отримують заробітну плату за рахунок державної освітньої субвенції, отримують надбавку за престижність у роботі у розмірі 10% до посадового окладу. А педагоги перших класів, які працюють за стандартом Нової української школи – 20%. Про це повідомляє прес-служба міської ради Тернополя.

Також у повному обсязі виплачуються всі інші види надбавок та доплат. Розмір надбавки за престижність у роботі встановлюється керівником закладу у межах фонду оплати праці, що регулюється Постановою Кабінету міністрів України «Про внесення змін до п.1 постанови КМУ від 23.03.2011 року № 373 «Про встановлення надбавки педагогічним працівникам дошкільних, позашкільних загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів».

До слова, на 2019 рік для виплати заробітної плати педагогічним працівникам закладів освіти Тернополя, які мають фінансуватися за рахунок коштів державної освітньої субвенції, затверджено видатки у розмірі 338, 4 млн грн. Фактична потреба по заробітній платі, включаючи виплату надбавки за престижність, становить 368,4 млн грн.

Ситуація в інших регіонах щодо виплати компенсацій освітянам критична. Для прикладу, навіть уКиєві дефіцит освітньої субвенції склав, станом на 1 вересня 2018 року, 865 млн грн. Ці кошти йшли на оплату за напруженість та престижність професії. Тому освітяни Києва регулярно виходять під Київську міську державну адміністрацію та Кабінет Міністрів на акції протесту щодо повернення всіх виплатах. За останні місяці 2018 року в оплаті праці всі столичні педагогічні працівники закладів середньої освіти недоотримали надбавку за престижність. Також повністю зникла надбавка за напруженість, а це 20%.

За матеріалами ТМР

Коментарі  

 
0 #1 Оксана 07.03.2019 14:33
до уваги того, хто це писав: і у 2018, і у 2019 році надбавка за престижність педагогічної праці для педагогів м.Києва - 20%! а у Тернополі знову "включили режим економії" щоб на залишки освітньої субвенції перед місцевими виборами попіаритися.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.