Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Організація земельних торгів.За тиждень з 1 до 7 березня 2019 року головні управління Держгеокадастру в областях включили до переліку земельних ділянок державної власності, права оренди на які можуть бути реалізовані на земельних торгах, 28 ділянок. Загальна площа запропонованих земельних ділянок становить 611,04 гектара. З них: у Кіровоградській області до переліку додано 9 ділянок (248,79 га), у Миколаївській та у Чернігівській – по 5 (79,85 га та 27,50 га), у Полтавській та у Хмельницькій – по 4 (136,20 га та 116,20 га), у Харківській – 1 (2,50 га).

Усього станом на 7 березня 2019 року перелік включає 7 410 земельних ділянок загальною площею 130 029,61 гектара.

Виділення землі учасникам бойових дій.За тиждень головними управліннями Держгеокадастру в областях прийнято 731 наказ про виділення земельних ділянок учасникам бойових дій та родинам загиблих воїнів. Найбільше наказів про передачу земельних ділянок із земель сільськогосподарського призначення державної власності прийнято головними управліннями Держгеокадастру у Полтавській – 140, Чернігівській – 117, Харківській – 95, Київській – 38 областях.

За цей період головними управліннями Держгеокадастру в областях надано у власність учасникам бойових дій 528 земельних ділянок загальною площею 786 гектарів. Найбільше ділянок із земель сільськогосподарського призначення державної власності надано у Харківській – 117, Вінницькій – 45, Кіровоградській – 37, Сумській – 36 областях.

Ведення земельного кадастру. Державні кадастрові реєстратори протягом тижня зареєстрували 18 066 земельних ділянок та видали 15 055 витягів із Державного земельного кадастру про земельну ділянку.

Усього з початку року за заявами громадян зареєстровано 187 758 земельних ділянок та видано 144 799 витягів з кадастрової системи про земельну ділянку.

Екстериторіальність погодження проектів землеустрою.За тиждень з 1 до 7 березня 2019 року до територіальних органів Держгеокадастру надійшло на погодження за принципом екстериторіальності 5 975 проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок. За цей період експертами опрацьовано 5 789 проектів.

Усього з початку реалізації пілотного проекту із запровадження принципу екстериторіальності погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки до територіальних органів Держгеокадастру надійшло 697 766 проектів землеустрою. Станом на 7 березня експертами опрацьовано 692 535 проектів.

Прес-служба Держгеокадастру e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду  244-82-53

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.