Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Президент Порошенко та його оточення відповідатимуть за все: і за корупцію на армії, і за масштабний підкуп виборців.

На цьому наголосила Юлія Тимошенко під час виступу з парламентської трибуни.

«Ми боротимемося за те, щоб притягнути президента та його оточення до кримінальної відповідальності за корупцію на армії, на крові та припинити підкуп людей на виборах. Вони будуть за все це відповідати», – заявила лідер «Батьківщини».

Вона повідомила, що після оприлюдненого журналістами розслідування, де з’ясувалось, що  учасниками оборудок в оборонній галузі є також Генпрокурора та СБУ, «Батьківщина» ініціювала в парламенті перерву, під час якої добилася рішення: негайно зібрати ТСК, яка розслідуватиме злочини президента, Генпрокурора, СБУ, а також посадових осіб, які були втягнуті в це.

Засідання відбудеться за участю представників профільних комітетів з питань національної безпеки і оборони, запобігання і протидії корупції, роботи з силовими структурами, а також голів фракцій.

Як зауважила Юлія Тимошенко, існуюча ТСК, за яку проголосувала президентська більшість і яку очолює депутат від БПП, неправосудна, але все одно її треба збирати.

Окрім того, вона наголосила на необхідності зупинити масштабний підкуп виборівців Порошенком, про який розповів міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Так, міністром була викрита система, за якою командою глави держави з бюджету України через спецфонд «Турбота» підкуповувались заздалегідь визначені громадяни. За те, щоб вони голосували на виборах за президента, давали по 1000 грн.

«Ми вимагаємо ухвалити рішення, щоб виплати з бюджету були зроблені після виборів. Це стосується і монетизації субсидій, і доплат до пенсій, і по 1000 грн з фонду «Турбота». Буде справедливо, якщо люди всі ці гроші отримають після виборів», – пояснила кандидат у президенти.

На її переконання, «президент принижує демократичні вибори, намагається не перемогти, а купити вибори».

https://ba.org.ua/yuliya-timoshenko-provokaci%d1%97-administraci%d1%97-prezidenta-vzhe-dosyagli-apogeyu/

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.