Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

До 1 квітня усі чиновники подали декларації про власний майновий стан. Автомайдан розпочинає аналізувати декларації топ-чиновників області. І першим у цьому списку, звичайно, став голова Тернопільської ОДА Степан Барна.
Бідний, аж синій.
Степан Степанович, на відміну від своїх заступників, за 2018 рік заробив досить мало, а саме – 190 тис. грн. Тому порівнюючи заробітну плату керівника області з його заступниками (заробітна плата яких сягає до 500 тис. грн. в кожного, а в декого навіть більше) складається враження, що Степан Степанович не керівник області, а всього рядовий начальник відділу.
Зважаючи на дохід Степана Степановича, можна сказати, що живе родина Барн не дуже багато, щоправда в родини є заощадження з продажу автомобіля (продаж якого відбувся ще в минулому році), які Степан Степанович успішно витрачає. До слова, Барни мають «талант» не лише до управлінської діяльності та створення вкрай важливих для людства винаходів, але й в ринковому бізнесі. Погодьтесь, не кожен зможе продати бите після ДТП авто майже за 200 тис. грн., а Барнам вдалось.

Стьопа Маск.
Досить цікавим в декларації Степана Барни є актив, який з’явився вперше. В розділі 10 декларації Степан Барана відобразив винахід (корисну модель), а саме – система контролю витрат матеріалу для аграрних робіт, зокрема засобів захисту рослин. Про те, чи пройшла ця модель випробування нам покищо невідомо. А ось що точно нам відомо – так це інших «спільників» Барни по винаходу.
Згідно з Патентом на корисну модель винахідниками її є:

Степан Барна – голова Тернопільської ОДА;
Юрій Юрик – депутат ВРУ від Тернопільщини та голова Тернопільської обласної федерації футболу;
Oles Sirant – 30-річний син голови Лановецької РДА, і керівник одного з підприємств, що належить іншому депутату ВРУ від Тернопільщини – Роману Заставному.

Отака вона - #сильна_команда_для_складних_часів: футболіст, історик і син голови РДА, зібравшись разом можуть продукувати важливі для людства винаходи. Радіємо за область і пишаємось світлими головами наших інтелектуалів.

 

ВО "Автомайдан" Тернопільський осередок

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.