Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Медична реформа в розпалі, українці ще точно не знають що з цього вийде, але ми точно бачимо і знаємо як чиновники на місцях наживаються на реформах які проводяться КМУ. Ми проаналізували один з тендерів, що проводиться Управлінням охорони здоров’я Тернопільської ОДА. Тендер оголошено на будівництво нової амбулаторії в с. Ангелівка Тернопільського району https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2019-03-07-001837-a
Цікавим і загальновідомим є той факт, що першочергово у нас в країні будується щось нове в населених пунктах звідки родом чиновники. Так ось і зараз, новенька амбулаторія в Ангелівці не випадковість, адже родом з Ангелівки (і там проживає сьогодні) перший заступник голови Тернопільської ОДА Крисак Іван Богданович.

 

 

Унікальність цієї закупівлі в тому, що один з учасників почав підготовку документів ще до того, як тендерний комітет замовника затвердив тендерну документацію (тобто вимоги до документів які має подати учасник), що може свідчити про змову замовника з учасників, а це в свою чергу є порушенням законодавства за що передбачена кримінальна відповідальність. Не дивно, що цей учасник є однопартійцем Івана Богдановича Крисака і заявив ціну на будівництво майже на 800000 гривень більшу аніж учасник з найнижчою ціною, і всього на всього на 5 тис. нижчу ніж передбачав замовник в закупівлі.

В телефонній розмові секретар тендерного комітету повідомила, що вони не вбачають проблеми в тому, що документи учасника підготовлені ще до того, як замовник підготував саму тендерну документацію, адже тендер проводиться не вперше. Проте відповідно до ЗУ «Про публічні закупівлі» учасник готує свою пропозицію відповідно до тендерної документації затвердженої замовником, а не інакше. Тому, пропозиція Товариства, власником якого є однопартієць Івана Крисака, не відповідає вимогам законодавства та має бути відхилена, проте Управління охорони здоров’я Тернопільської ОДА визнало цього учасника переможцем тендеру.

ВО "Автомайдан" Тернопільський осередок

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.