Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Прокуратурою Тернопільської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні  стосовно  заступника директора товариства з обмеженою діяльністю, що шахрайським способом заволодів 26 мільйонами кредитних коштів.

Встановлено, що  черкаське підприємство та агрохолдинг, що здійснює свою діяльність на території Тернопільської області, підписали договір про доставку засобів захисту рослин на суму понад 26 млн грн. Як гарантію фінансової спроможності агрохолдинг відкрив акредитив в одному з банків на вказану суму.

Згідно з умовами договору, у випадку несплати за товар черкаське підприємство виступало бенефіціаром акредитива та могло отримати кошти в банку, представивши відповідний пакет документів на постачання товару.

Після отримання товару ахрохолдингом керівники трьох товариств прийняли рішення та уклали договір відступлення права вимоги, за результатами якого товариство агрохолдингу, що отримало засоби захисту рослин, отримало право вимоги на борг до черкаського товариства. У зв’язку із рівнозначною заборгованістю фірм одна перед одною було досягнуто домовленості про зарахування зустрічних однорідних вимог. Але заступник директора черкаського товариства, достовірно знаючи про відсутність заборгованості,  підписав пакет документів, за яким банк перечислив на рахунок очолюваного ним підприємства суму «псевдоборгу» на понад 26 млн грн. Таким чином, товариству було безпідставно перераховано вищевказані кошти.

Посадовцю оголошено підозру ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України – заволодіння чужим майном шляхом обману, вчинене в особливо великих розмірах. Розслідування завершено.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.