Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Прокуратурою Тернопільської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо місцевого жителя, який, керуючи власним автомобілем,   3 квітня 2019 року збив насмерть  неповнолітню дівчину, що  пересікала   проїзну частину дороги поза межами пішоходного переходу.     

 Розслідуванням встановлено, що 20-річний юнак, керуючи автомобілем ««Мерседес С 200» на болгарській реєстрації та рухаючись в межах населеного пункту  зі швидкістю 121км/год, не стежив належно за дорожньою обстановкою і не зміг своєчасно зреагувати на пішохода, яка переходила проїзну частину вулиці С. Бандери у м. Заліщики. У результаті наїзду автомобілем «Мерседес С 200» неповнолітня потерпіла отримала травми від яких  померла на місці події. Водій, причетний до вчинення дорожньо-транспортної пригоди, не зупинився на місці пригоди, не викликав карети швидкої медичної допомоги, не повідомив орган поліції, а з місця вчинення дорожньо-транспортної пригоди втік.

Слідство за ст. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого) завершено.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.