Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Чотири тенісні корти під відкритим небом «Central Park» днями відкрили у тернопільському гідропарку «Топільче». Один з цих кортів є безкоштовним для усіх, хто бажає спробувати власні сили в даному виді спорту.

«У Тернополі не було належної інфраструктури для занять тенісом. І це мене мотивувало до будівництва в нашому місті тенісних кортів під відкритим небом, - розповідає інвестор, голова місцевої федерації тенісу Олександр Цибульський. – Корти збудовані за усіма стандартами, тому тут можна проводити змагання міського, обласного чи всеукраїнського рівнів».

Міський голова Сергій Надал зазначив, що відкриття тенісних кортів у гідропарку «Топільче» – це чудовий приклад реалізації інвестиційного проекту.

«Тривалий час у Тернополі не було відкритих площадок для виховання нового покоління спортсменів, які б здобували для міста відзнаки у професійному тенісі, адже старі тенісні корти у парку перебували у занедбаному стані. Проте зараз, завдяки соціально відповідальному бізнесу, ми маємо успішний приклад реалізації інвестпроекту – будівництво нових тенісних кортів без витрачання бюджетних коштів, - наголошує очільник Тернополя. – Сподіваємося, що тепер із новими можливостями тернополяни активно займатимуться професійним спортом та здобуватимуть визнання на всеукраїнському та міжнародному рівнях».

Подякував міському голові Сергію Надалу та інвестору Олександру Цибульському також суддя національної категорії з тенісу Анатолій Стасюк (м. Львів). Він зазначив, що відкриття таких кортів – це знакова подія, оскільки в Україні зараз бракує подібної інфраструктури для занять великим тенісом.

До слова, з нагоди відкриття тенісних кортів у гідропарку «Топільче», тут були проведені Всеукраїнські змагання з тенісу під егідою Федерації тенісу України. Участь у змаганнях взяли 40 учасників з восьми областей України.

 

   тенісні корти,  Тернопіль, парк, фото, тернопільський тиждень

    тенісні корти,  Тернопіль, парк, фото, тернопільський тиждень    

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.