Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

13 липня у Тернополі вперше відзначатимуть загальноміське Свято озера.

Телекомпанія TV-4 взялася за втілення проекту під назвою "Тернопіль – це Європа" у рамках проекту "Регіональні медіа, як активізатори громадськості в процесах європейської інтеграції України".

Організатори хочуть створити концепцію розвитку ставу, адже зараз він перебуває в поганому стані: роками страждає він цвітіння та замулення. Перлину Тернополя намагаються врятувати.

"Великої мети можна досягти великими кроками. Перший із них – організована нами модерована дискусія, як облаштувати Тернопільський став по-європейськи", – кажуть ініціатори свята.

Загальноміське Свято озера розпочнеться о 13 годині на набережній ставу. У програмі свята – розваги, пісні, запальні танці, майстер-класи, а також лекції та конкурси.

ПРОГРАМА СВЯТА ОЗЕРА-2019:

13:00 – урбаністичні лекції
14:30 – урочисте відкриття Свята озера
14:40 – початок святкового концерту

У програмі: конкурси, майстер-класи, виступи співаків Н.Гураль, І. Жаловська, Я. Декалюк, І.Кушнір, танцювальний майстер-клас із бачати від Social dance club, дефіле "Вишиванка" від журналу CITY LIFE, ігри та акваконкурси, нагородження переможців та учасників конкурсу дитячих малюнків "Майбутнє озера очима дітей".

На місці діятимуть майстер-клас зони та виставка дитячих малюнків. Детальніше на сторінці Свято Озера 2019 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.