Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

За попередніми даними, у Верховну Раду проходять 18 кандидатів за списком  партії Вакарчука. На жаль, тернополяни розміщені у списку з 20 по 30 місця.

Учасник добровольчого руху, театрал Андрій Шараскін 20-ий, партійний функціонер Андрій Гевко – 23-ий, комік Сергій Притула – 30-ий.

Результат виборів в обласному центрі здивував багатьох. З відривом у 10% у місті переміг висунутий партією Зеленського один з топ-менеджерів “Тернопільської птахофабрики” Андрій Богданець

Для порівняння, у Львові та Івано-Франківську мандати у містах впевнено забрали представники “Голосу”, ЄС та “Свободи”, залишивши позаду “Слуг народу”.

Що ж сталося у Тернополі, який досі вважався вотчиною націоналістів та консерваторів?

Відразу зауважимо, що переможець виборів – маловідома у Тернополі особистість, нічим особливим до цієї події не вирізнявся. Тоді як суперники вражали своїм “послужним” списком – екс-голова ОДА, діючий нардеп, віце-мер, радник мера та інші. Власне, у цьому переліку і відповідь на наше запитання. Кандидату від Зеленського протистояли старі обличчя майданівської еліти, яка впродовж останніх років утримує владу в місті та області. Під час виборчої кампанії вони навіть “воювали” один з одним, не помічаючи кандидата від “Слуги народу”. Відтак, кандидати від системи –  барни, бицюри, пастухи, черкашини відбирали один в одного голоси і прихильників. Було смішно спостерігати, що два кандидати умовної “партії міста” Бицюра і Черкашин “роздирають” голоси прихильників Надала і конкурують на цьому полі зі Степаном Барною, який на бігбордах малював віртуальну водну арену та східний об’їзд міста. 

Водночас кандидат від несистемної сили Зеленського зібрав голоси усіх тих, кого дістали і кому набридли одні і ті ж обличчя у тернопільській політиці. Таких фанів Зеленського і “противсіхів” у Тернополі на вибори прийшло майже 30%. 25% відсотків обрали черговим представником Тернополя у Верховній Раді Андрія Богданця.

Напруга з визначенням переможця у 164 виборчому окрузі з центром у Збаражі тривала до останнього зданого в окружну комісію протоколу.

Свободівець Михайло Головко, який двічі вигравав цей округ, поступився 39-річному тернополянину Ігорю Василіву, що балотувався під брендом “Слуги народу”. У процентному відношенні конкурентів розділили 48 пунктів: 21,42 проти 20,94.

Третій результат у тимошенківця Вадима Боярського – 14,46%.

Радикал Яциковський, який впродовж останніх 4 років завішував бордами зі своїм зображенням територію округу, посів шосте місце. Причому процент голосів поданих за Яциковського, на 2% менший, ніж за партію Ляшка.

Загалом вибори на окрузі були брудними. Кандидати не соромилися поливати один одного брудом. Напередодні виборів на 1+1 з’явився негативний сюжет про Михайла Головка. Тягнибоківець спробував відповісти усіма доступними способами. Ця обставина, а також низький рейтинг “Свободи”, зумовили втрату націоналістом мандата. Вирішальну перевагу Василів здобув у Почаєві та Кременці, пише За Збручем

Примітка ТТ. Виборці Чортківського, Заліщицького та Борщівського району обрали своїм представником у ВРУ пана Гевка, брата відомого коміка з кавеенівської тернопільської команди V.I.PТернопіль.  Одіозний Олег Барна, як і його молодший брат Степан, екс-голова Тернопільської ОДА, тепер на «політичному смітнику».

 Як і ще один «бепепешник» Тарас Юрик, який з тріском програв вибори не менш одіозному і скандальному аграрному олігарху Івану Чайківському. Ну що ж – тепер хай округ «вигрібає» такого нардепа.

Як і виборці Монастириського, Гусятинського, Бучацького та Теребовлянського районів. Адже вони обрали Миколу Люшнняка. Вдруге. Тільки тепер нардеп не зможе піаритися на тому, що він залучає державні кошти на округ. «Вибивати» субвенції з держбюджету тепер не получиться. Влада помінялася…

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.