Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Пані Ольга довго не могла зрозуміти чому у її чоловіка таке рясне почервоніння на нозі. Спершу звернулися до однієї із місцевих клінік. Але для впевненості та переконливості здійснили дослідження на хворобу Лайма і в медлабораторії «Панакея». Аналізи підтвердили наявність у чоловіка борелій…

Приблизно три роки тому у чоловіка п. Ольги (з етичних міркувань імя жінки змінено)сильно почервоніла нога. Як мовить жінка, ніхто й гадки не мав, що то може бути Лайма, оскільки малюнок на нозі був нетиповий для цієї хвороби.

«Ця непроста історія триває уже більше двох років. Коханий випадково побачив, що нога забарвилась, причому, еритема для укусу була незвичною. Чоловік не пам’ятає, щоб його щось кусало, він міг просто необачно розтерти кліща по нозі, і частина інфекції – потрапити у кров. Я шокована, досі не можу повірити, що з ним трапилася така неприємна пригода». – журиться жінка.

Ольга думала, що чоловік підхопив звичайний дерматит. Але оскільки почервоніння не зникало тривалий час, звернулися за рекомендацією до лікарів.Дерматологи поставили попередні діагнози:спершу – таки дерматит, потім медики діагностували тромбофлебіт, що й лікували. «Але коли поїхали до флеболога, зробили УЗД судин ніг, то захворювання не підтвердилося! Відтак, затратили два роки на безрезультатне лікування», – схвильовано розповідає жінка.

Коли нога зробилася червоною, подружжя звернулося до третього дерматолога, яка й припустила, що причиною може бути звичайний кліщ. І направила чоловіка до медичної лабораторії зробити необхідне обстеження.   

І от бореліоз підтвердився, інфекціоніст призначила інтенсивне лікування. «Лікуватися почнемо наступного тижня, ще скуповуємо медикаменти, – каже Ольга. – Антибіотик «Цефтріаксон» шукаємо скрізь, де дешевше, зокрема й за кордоном. Чоловік прийматиме його у вену упродовж 28 днів два рази в день, згодом – інший вид антибіотика, тоді ще інший, уже перорально. Крім цього, вживатиме пробіотики та різні препарати для печінки… Опісля треба здати контрольний аналіз. Загалом місячне лікування кліщового бореліозу коштує 5 тисяч гривень!» – ділиться жінка.

Пані Ольга дякує лабораторії «Панакея» за швидке і якісне обслуговування та ввічливість медичного персоналу. Адже саме ця медустанова допомогла виявити у її чоловіка серйозну хворобу. Жінка погоджується:вчасна діагностика захворювання дуже важлива! І наостанок додає, що потрібно лікувати не наслідки хвороби, а якнайшвидше усувати причину, аби не затягнути і не ускладнити лікування.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.