Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

"Завтра виповниться місяць з того дня, як за політичного новачка, партію "Голос", на позачергових виборах до Парламенту віддали свої голоси 851 669 виборців.

Руки не доходили цілий місяць написати цей пост (то одні зйомки, то другі, то лікарня...). 
Я хочу від щирого серця подякувати усім, хто побачив у нас альтернативу "старій політиці". Хто вчитався у нашу програму і проголосував за наш список. А саме на списку фахівців, які стали під прапор нашої партії, я наголошував у всіх інтерв'ю та на зустрічах із виборцями. 
Партія зайшла у парламент і це великий плюс. Не такою кількістю, як мені хотілося б - і це великий мінус )).
Висновки з кампанії зроблено, детально на наших помилках зупинятися зараз не буду, все одно в коментарях зараз з'явиться 100500 експертів, які все чітко пояснять ))). Так само я не буду зараз давати ніяких оцінок якісному складу Ради. Хай запрацює, тоді буде видно, кого понабирали:))))).
Чи шкодую я, що не потрапив до Парламенту?

Так, дуже. До біса скромність.

Я точно був би не найгіршим депутатом:))), принаймні, на роботу ходив би. А це, як показала Рада минулого скликання, вже не мало! Знімки пустого сесійного залу у розпал робочого дня Верховної Ради бісили мене не менше, ніж п'яні батьки, які вряди-годи тулять мені своїх 2-річних дітей, щоб сфотографувати на згадку. Дитина плаче, боїться бородатого дядька, але ж нє, треба фотку )). 
Моя стратегія подвійної мотивації з 30-им місцем у списку не спрацювала. Нема біди. Це не останні вибори. Далі будуть відкриті списки, все буде простіше.
З політикою не зав'язую в жодному разі! Віднедавна я увійшов до політради партії "Голос" і маю на меті бути активним елементом у житті і партії і фракції. Розбудова партійних осередків та підготовка до місцевих виборів - ось мої два напрямки, в яких я постараюсь бути максимально корисним "Голосу".
Колегам, які стали депутатами, зичу наснаги та якомога швидшого перетворення нашої передвиборчої програми з намірів у реальні закони. Вірю в те, що нашим виборцям не буде соромно за те, що проголосували за нашу маленьку, але дуже міцну та фахову фракцію!
Дякую усім волонтерам, які відпрацювали цю коротку, але насичену кампанію. Дякую ще раз усім нашим виборцям!
Ну і "десерт" у вигляді ролика, який ми так і не запустили під час кампанії. Той випадок, коли ти налаштовуєшся на інтерв'ю, в цей момент камера вже ввімкнена, а потім кмітливий режисер монтажу і уважний піарник роблять ролик з бюджетом у 0 грн. Під час передвиборчої кампанії ми його не використали, але ж не пропадати добру:)))), нехай тим хто його зробив буде приємно!"

Сергій Притула

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.