Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

"Трохи привідкрию завісу своєї мотивації на держслужбі.

віктор мацикур, фото, статті, соцмережі, тернопільський тиждень   Весною 2014 року, після обрання президентом Порошенка і призначенням ним головою ОДА Олега Сиротюка отримав від останнього пропозицію очолити профільне управління молоді та спорту. Це мене мало зацікавило, в мене і без того все в житті складалось - був свій бізнес, тренажерний зал, я готував спортсменів до міжнародних змагань, проводив змагання, знімав авторську програму на телебаченні. Влітку поступив в Львівський університет фізичної культури та спорту, про що давно раніше вирішив, до того ж в тому 2014 році там була відкрита спеціалізація "фітнес та бодібілдінг".

 

   А в вересні я дав остаточну згоду піти на держслужбу, почав готувати документи, закривати підприємця і т. д.

Що спонукало? Війна та людські втрати серед моїх знайомих, вихованців. Коли на коліна стає півміста, схиляючи голови перед процесією, де несуть героя, що віддав все, що мав, аби нас захистити - це залишиться назавжди в моїй свідомості. Не знаю чи вартує це писати, думаю без слів зрозуміло, що багато людей в цей час переосмислило свої життєві плани та пріоритети. Потрібні жерви та пожертви, аби здобути себе, аби здобути волю, аби не дати забрати майбутнє в наших дітей. Тому частина моїх друзів та знайомих свідомо пішли волонтерити та воювати, хто на контракт, хто в добробати.

Я теж пішов "служити", тобто на держслужбу. Це мій "фронт", де я знаю кожен вид зброї, кожен кущ, знаю історію більшості військових операцій, маю навички виживання та здобуття перемог - у спорт. І ця служба відрізняється лише тим, що вона в тилу, і над головою не свистять кулі та осколки. Однак травм, контузій, поранень я отримав і тут досить, в мене зявилось багато ворогів, заздрісників, зрадників, що хотіли мене знищити інформаційно, нанести шкоду моїй репутації.
Я отримував заробітню плату 3 тисячі гривень від початку, мав ненормований день, стреси, сварки та конфлікти щодня, а ще жодних перспектив перемогти своїх опонентів, будучи в меншості проти них.

Однак я "відслужив" свій контракт тривалістю 4,5 роки так, що не жалкую про жоден "осколок", який отримав в свою душу, про жодну "кулю", яку я випустив у спортивних хабарників, недолугих імітаторів, що десятиліттями живились на досягненнях спортсменів, брехунів та ватників, яких і в спорті багато.

Чи переміг я на своїй ділянці фронту? Принаймі я не здав жодної позиції, просунувся вперед, розблокував кілька важливих спортивних об'єктів, раціонально та прозоро фінансував закупівлю зброї та бронежилетів для солдатів - спортсменів, які могли нарешті більш ефективно воювати та завойовувати медалі, вивів з ладу багато ворожої техніки та особового складу, який підібгавши хвоста тільки здалеку "гавкав" в інтернеті та у плітках, поки я йшов вперед. Я просунувся далеко вглибину захопленої ворогами території спорту, закріпився, показав всім як можна працювати не за зарплату, а за ідею, чесно та ефективно.

Але я не хочу бути в "котлі", коли навколо мене зімкнеться кільце колишніх ригів, ватників, брехунів та імітаторів, які скористаються недолугістю нового головнокомандувача та генштабу. Тому я передав усі наявні можливості, ресурси, людей, схеми бою своїм наступникам, новому генштабу. Як вони цим скористаються - це їх вибір і їх відповідальність.

Зі мною завжди залишиться унікальний бойовий досвід, однодумці - побратими, перевірені в політичних та управлінських баталіях та шрами, які я підлікую, але ніколи не буду їх цуратись".

Віктор Мацикур

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.