Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Комунальне підприємство (КП) "Тернопільелектротранс" в середу оголосило повторний тендер на закупівлю 50 од. що були у вжитку автобусів для міських перевезень виробництва країн Євросоюзу на очікувану суму 81 млн грн.

Про це з посиланням на Інтерфакс-Україна повідомляє БізнесЦензор.

Згідно з оголошенням в ProZorro, тендерні пропозиції приймаються до 30 вересня поточного року, аукціон намічений на 5 листопада. Термін поставки техніки - до 20 грудня 2019 року.

Попередній тендер на закупівлю таких автобусів в ProZorro був оголошений 24 липня, однак на участь в ньому була подана тільки одна заявка від ТОВ "Українська транспортно-фінансова група" (Луцьк), з пропозицією 50 автобусів MAN А21 вартістю 1,62 млн грн кожен ( з ПДВ). Тож 27 серпня торги були скасовані.

Технічними умовами тендеру передбачена поставка автобусів з низькою підлогою виробництва країн ЄС, які експлуатувалися тільки в країнах, що входять в Євросоюз в даний час або в скандинавських країнах, і не експлуатувалися в Україні.

Автобуси марок Mercedes-Benz; Volvo; Solaris; MAN (або еквівалент) повинні бути випущені не раніше 2007 року з пробігом не більше 600 тис. Км, бути технічно справними і підпадати під сертифікацію в Україні. При цьому продавець повинен гарантувати постачання не менше 10 од. автобусів однієї марки, моделі.

Машини повинні бути довжиною не більше 12 м, висотою до 3 м, пристосовані для пасажирів з обмеженими фізичними можливостями; пасажиромісткість - 80-110 чоловік (в тому числі місць для сидіння - не менше 28 + 1), з двигуном внутрішнього згоряння стандарту Євро-5, що працює на дизельному паливі або зрідженому газі стандарту Євро-5. Знос шин не повинен перевищувати 65%.

Згідно з умовами тендеру, оплата за автобуси проводиться після розмитнення, взяття на облік і постановки на баланс з відстрочкою першого платежу 60 календарних днів, далі щомісяця рівними платежами протягом 60 місяців.

За інформацією в ProZorro, всього в поточному році Тернопіль запланував купити 100 старих європейських автобусів, і спочатку оголосив два тендера ще в березні - на 50 од. 12-метрових автобусів за 81 млн грн і 50 од. 9-метрових за 60,78 млн грн. Однак через відсутність заявок торги були скасовані. Аналогічна спроба була зроблена в травні, з тим же результатом.

Потім в липні знову були оголошені аналогічні тендери, один з яких (на 81 млн грн) вже визнаний не відбувся 27 серпня, а заявки на участь у другому (на 60,78 млн грн) приймаються до 28 серпня.

За інформацією на сайті міськради Тернополя, закупівля автобусів проводиться в рамках створення єдиної комунальної транспортної компанії, яка буде надавати послуги пасажирських перевезень в місті.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.