Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Проєкт націлений на: - Покращення інфраструктури міста шляхом облаштування культурно-відпочинкової зони за адресою вул.Качали,1. - Загальнодоступність використання зони охочими мешканцями міста. - Підтримка дітей з особливими потребами. - Створення зеленої зони для проведення різноманітних просвітницьких, мистецьких заходів, альтернативних олімпіад, демонстрації авторських дитячих фільмів у літньому міні - кінотеатрі тощо.

Адреси, назва установи / закладу, будинку: вул.Качали,1

Повний опис проекту:
Мета проєкту Облаштування культурно-відпочинкової зони з метою: - надання естетичного вигляду зеленій зоні; - використання зони як майданчина для корекційної роботи з дітьми з особливими потребами; - проведення різноманітних культурно-просвітницьких заходів, інтегрованих уроків на відкритому повітрі для учнів ТЗОШ №4, ТСШ№5, ЦДТЮ, ЗДО «Затишок», Хорової школи «Зоринка». Повний опис проєкту та прогнозний обсяг витрат Проєкт спрямований на розвиток інфраструктури міста, що буде носити загальнодоступний характер; використовуватися як корекційний майданчик для дітей з особливими потребами; проведення просвітницьких заходів для мешканців громади. Прогнозований обсяг витрат –1391550 грн. Проблема (передумови, обґрунтування необхідності реалізації проєкту)* 1) Відсутність облаштованої зеленої зони з необхідним обладнанням. 2) Неупорядкована зона в центрі міста для відпочинку та проведення дозвілля для мешканців громади. 3) Відсутність території у таких навчальних закладах: ТЗОШ№4, ТСШ№5, ЦДТЮ, Хорова школа «Зоринка», ЗДО «Затишок», «Інклюзивно-ресурсний центр №01». Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування* Вирішення вищезазначених проблем в облаштуванні багатофункціонального (комплексного) майданчика. Придбання необхідного цифрового обладнання для якісної організації та проведення локацій, підлокацій в рамках Трансфер- містечка ( відповідно до бюджету проєкту). Створення мобільного мережевого освітнього простору. Облаштування літнього міні-кінотеатру. Використання зони охочими мешканцями міста.
План заходів з реалізації проекту:
План заходів з реалізації проєкту (роботи, послуги) Виготовлення проєктно-кошторисної документації, виконання робіт та облаштування території, придбання необхідного мобільного обладнання (цифрового, інклюзивного, мистецького).
Для кого цей проект:
Для мешканців міста.
Очікуваний термін реалізації проекту:
з 01.01.2020 по 05.12.2020 р.

Бюджет:

1) Проєктно-кошторисна документація та розробка проєкту вартістю 50000 грн. (1 по 50000 грн.)
2) Виконання робіт та облаштування зеленої зони вартістю 1051300 грн. (1 по 1051300 грн.)
3) Планшет вартістю 80000 грн. (10 по 8000 грн.)
4) Мультиборд вартістю 160000 грн. (1 по 160000 грн.)
5) Килимок зі слідами АЛ 241 вартістю 2200 грн. (1 по 2200 грн.)
6) Бруси реабілітаційні АЛ412 вартістю 13700 грн. (1 по 13700 грн.)
7) Сходи реабілітаційні вартістю 20600 грн. (1 по 20600 грн.)
8) Колона бульбашкова вартістю 2500 грн. (1 по 2500 грн.)
9) Мольберти, етюдники вартістю 11250 грн. (15 по 750 грн.)
Загальна вартість: 1391550 грн.
Посилання на сторінку проекту у Facebook або інших джерел: https://www.facebook.com/lutvunyk.h
Проголосувати можна ТУТ

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.