Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

"Підвести підсумки року важливо не для звіту перед іншими. А для власне себе, структурувавши отриманий досвід, та переосмисливши його.

віктор мацикур, фото, статті, блог, тернопільський тиждень Тому минулий рік для себе бачу, як рік, коли мої дії почали «відставати» від моїх планів та здібностей. Мене «гальмувала» та посада, яка в’язала мене по руках у власному розвитку. Мене «гальмувала» безліч повсякденної рутини, яку треба було адмініструвати, балансуючи між керівництвом та підлеглими.

Звісно прогнозований мною розворот внутрішньої та зовнішньої політики моєї країни після весняних та літніх виборів робив мій вибір чітким та зрозумілим – я не згідний з тим вибором, які зробили більшість, я не підтримую значну частину дій та політику новообраного керівництва держави і вважаю зайвим своє ПЕРЕБУВАННЯ в органах влади, яку не збираюсь підтримувати своєю службою, а «саботувати» і «партизанити» – не є справою честі. Виокремлю – саме своє «перебування». Але мова тут не йде про мою роботу, знання, бажання працювати в інтересах своїх колег - спортсменів, тренерів та в цілому галузі спорту.

Тому продовжую тим чи іншим чином допомагати в дотичних питаннях, консультувати народних депутатів, топ чиновників з тих питань, в яких маю напрацьовані ідеї та дії. Бо не ставлю знак дорівнює між їх членством в тій чи іншій партії, або зайнятістю на тій чи іншій посаді цих людей з тими цілями та результатами, які можу спільно отримати з ними в інтересах спорту.

Однак вивільнивши багато часу - інвестую його в розвиток своїх навичок управління, методик та науки спорту, побудови команди однодумців задля реформ в українському спорті, обдумую створення власних інформаційних продуктів для ЗМІ, задумав написати та видати книгу. Врешті, наступний рік відкриває нові можливості в продовженні ідеологічної боротьби за свідомість наших громадян, а особливо молоді.

Тому минулий, 2019 рік оцінюю як такий, що значно розширив «горизонт» мого впливу та можливостей. В наступному, 2020 році очікую власної якісної реалізації в усіх запланованих напрямках росту.

А відтак пропоную вам теж переосмислити події минулого та знайти там нові потужні джерела для наступних дій та звершень. Ну і звісно бажаю вам діяти та мислити позитивно і конструктивно, приносити користь людям, вірити в себе та в людей.

 

Віктор Мацикур

 

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.