Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На засіданні виконавчого комітету затвердили список об’єктів шляхово-мостового господарства Тернопільської міської територіальної громади, які заплановано відремонтувати у 2020 році.

Зокрема, у цьому році будуть виконані завершальні роботи з реконструкції Привокзального майдану та, враховуючи звернення тернополян, капітальний ремонт доріг проведуть на вул. Генерала Тарнавського (від просп. Злуки до вул. Київської), а також на об’єктах за адресами:

  1. вул.15 Квітня - вул. Р. Купчинського – просп. Злуки (влаштування транспортної розв’язки);
  2. вул. Загребельна;
  3. вул. Достоєвського;
  4. проїзна частина дороги на вул. І. Рєпіна (ділянка дороги від обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф (вул. І. Рєпіна, 11) до житлового будинку на вул. Вербицького, 22);
  5. перехрестя вулиць Новий Світ та Наливайка;
  6. вул. Тролейбусна (ділянка від вул. Лучаківського до депо КП «Тернопільелектротранс»).

Нагадаємо, усі списки запланованих капітальних ремонтів на 2020 рік можна знайти на окремій сторінці офіційного веб-сайту міської ради у розділі «Послуги та майно громади» → «Житлово-комунальне господарство» → «Списки ремонтів на 2020 рік».

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.