Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Минулого тижня міський голова Тернополя проінспектував міську дитячу лікарню. Під час інспекції Сергій Надал розповів про механізм проведення ремонтних робіт у дитячій лікарні та поліклініках, про те, які роботи вже виконані, і які ще будуть виконані. Також мер на своїй сторінці у Фейсбук показав, як зараз виглядає дитяча лікарня.

Відремонтовані педіатричне та поліклінічні відділення

За словами міського голови, ремонтні роботи відбуваються за визначеною формулою. Щороку до нього звертаються батьки, а інколи навіть й діти, з переліком проблем, які їх не влаштовують у дитячих лікувальних закладах. І в поліклініках і в дитячі лікарні. Також свої пропозиції дають лікарі. Базуючись на зверненнях батьків і лікарів, щороку відбувається плановий ремонт у відділеннях міської дитячої лікарні та поліклінічних відділеннях. 

Міський голова проінспектував педіатричне відділення дитячої лікарні. Тут нещодавно завершилися ремонтні роботи в педіатричному відділенні дитячої лікарні. Лікарі показали меру палати, лікарські кабінети, санвузли. Роботи виконані якісно. Відремонтовано абсолютно все. 

Сергій Надал зазначив, що відремонтовані не лише педіатричне відділення лікарні, а й всі поліклінічні відділення по всьому місту. Самі роботи велися «за проектом» батьків та дітей. Враховані навіть такі побажання як телебачення, колір стін, цікаві дитячі картини тощо.

Починається капітальний ремонт відділення реабілітації

За таким же сценарієм заплановані нові роботи у дитячій лікарні. Уже в березні розпочнуться роботи у відділенні реабілітації та відновного лікування. Це чергове відділення дитячої лікарні, яке буде капітально відремонтовано.

Близько 18 000 тисяч дітей у Тернополі потребують постійної реабілітації та корекції. І саме лікарі та батьки наполягали, що це відділення має бути якнайшвидше відремонтоване. Тому цього року виділені кошти і завершуються тендерні процедури. Заплановано, що вже до кінця літа реабілітаційне відділення буде повністю відремонтовано. Воно буде відповідати всім вимогам сучасного лікувального закладу. Більше того, окрім 18 000 тернопільських дітей, тут зможуть відновлюватися діти з інших населених пунктів. Тернопільська дитяча лікарня стане центром реабілітації та відновлення дітей всієї західної України. 

Наступну інспекцію дитячої лікарні міський голова проведе вже з початком ремонтних робіт.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.