Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Помічники скандально відомого народного депутата України з Тернопільщини Івана Чайківського, через низку місцевих ЗМІ, звернувся до відповідального бізнесу. Звісно, все це на безоплатній основі:) 

І якщо ви думаєте, що він, як десятки інших бізесменів області, виділив кошти на необхідне, захисні маски, костюми для медиків, дезінфікуючі засоби, чи апаратуру для лікарень - то помиляєтеся.

Пан Чайківський просто піариться. Читайте те, що він написав у себе на сторінці у фейсбуці. Де тільки загальні популістичні фрази і навіть натяку немає на конкретні справи з його сторони.

Хоча в інших дописах пан Чайківський запевняє, що його "Агропродсервіс" виділив мільйони гривень на допомогу медикам області. Щоправда, підтвердження цьому в проплачених матеріалах немає...

“Ще півтора роки тому я був бізнесменом, який з нуля створив підприємство на понад 2000 робочих місць. Зараз я народний депутат України. Переконаний, один і другий мій досвід дає мені право звернутися до кожного, хто в цей час відчуває відповідальність за життя наших співгромадян”. – пише нардеп.

За його словами, зараз важливо кожному на своєму місці, тими засобами, що має, допомагати там, де може.

Народний обранець переконує: найперше такої допомоги потребують наші лікарі та медпрацівники.

“На сьогодні влада не може вирішити елементарні питання безпеки на робочому місці тих, хто вже завтра може зіткнутися з вірусом. В першу чергу, йдеться про захисні костюми, окуляри, маски, бахіли, дезинфікатори. Далі є потреба в швидких тестах на виявлення Covid-19. Також лікарні мають звичайні господарські витрати: паливо для забезпечення доїзду персоналу чи підвезення аналізів та хворих. Все це потребує згуртування зусиль всього бізнесу, що вважає себе відповідальним щодо тих громад, де бізнес веде діяльність”. – переконаний Іван Чайківський.

Він впевнений, що зараз варто зосередити свої зусилля на конкретні медичні об’єкти. Такими депутат вважає районні лікарні, які будуть базовими в кожному з районів, коли вірус виявлять в мешканців нашої області.

“Закликаю не розпорошуватися на якісь нереальні проекти, не піддаватися шахрайським зборам коштів, від кого би не надходили звернення, особливо, якщо прикриватимуться владою, працювати тільки з тими фондами та лікарнями, яким ви особисто довіряєте”. – наголошує Іван Адамович.

Перефразовуючи своє передвиборче гасло, він підсумовує: зараз для всіх нас настав час “Л”. Життя перевіряє нас на людяність.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.