Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Минулого тижня до Тернополя і міського голови Надала була прикута увага всеукраїнських ЗМІ. Надал виступив проти обмеження прав тернополян - фактичної транспортної блокади міста і зупинки роботи підприємств.

Мера Тернополя останнім часом сприймають як одного з найсильніших представників місцевого самоврядування. 

Серед матеріалів, які з’явились в інтернеті на тему “червоної зони” та виступу Надала, один заслуговує на особливу увагу. В інтерв’ю “Українській правді” очільник Тернополя вперше публічно заявив про свої наміри щодо наступних місцевих виборів.

На пряме запитання журналістки УП Ольги Кириленко “Ви будете балотуватися 25 жовтня?” мер Тернополя відповів: “Так, я планую балотуватися”. На уточнююче запитання чи Надал піде не вибори знову від "Свободи", він відповів ствердно.

Зрештою, нічого дивного у цьому немає, адже мерський рейтинг та рівень підтримки Сергія Надала на сьогодні є одним з найвищих серед очільників обласних центрів України. Фактично на його популярності і тримається високий рейтинг “Свободи” у Тернополі.

Нагадаємо, результати опитування, проведеного Центром з інформаційних проблем територій 29-31 липня 2020 року серед мешканців Тернополя, засвідчили, що абсолютна більшість тернополян (78,3 %) готові підтримати на наступних місцевих виборах діючого мера Тернополя Сергія Надал.

Детально: Публікація на “Українській правді”: “У Києві працюють "велюрові" ресторани, а тут транспортна блокада – мер Тернополя про обурення "червоною зоною" і місцеві вибори”

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.