Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

“Слуги”під тиском українського народу поки не наважилися перейти межу у питанні зміни закону про мову. Протеу секретаріаті Верховної Ради є декілька законопроектів про внесення проросійських змін у цей закон. Є дуже великий ризик того, щоперед місцевими виборами малоросійські блазні у Верховній Раді захочуть протягнути ці зміни на одному зі своїх позачергових засідань.

Щоб зірвати ці плани, міський голова Тернополя Сергій Надал закликав тернополян збирати підписи на захист української мови. Ініціативу підтримали мери-націоналісти з Хмельницька та Івано-Франківська, а також громади іншихукраїнськихміст. Зараз відбувається збірпідписів проти проросійського мовного реваншу. Згодом підписи передадуть у Верховну Раду. Вони будуть застереженням длямалоросівз депутатськими мандатами і нагадуванням що українськийнарод слідкує за кожним їх кроком.

«Перед місцевими виборами малоросійські блазні у Верховній Раді знову хочуть протягнути антиукраїнські зміни зміни у закон про українську мову»

«Ми збираємо підписи на захист української мови. Приходьте до наших наметів, які розміщені в різних частинах міста, та ставте свій підпис на підтримку української мови. Ворог має бачити, що українці не мовчатимуть. Ми попереджаємо, що категорично проти русифікації українців і показуємо, що Тернопіль не підтримує навчання російською і друк підручників мовою окупанта. Нас підтримують інші міста», - заявив Сергій Надал.

Пам’ятаймо, ставлячи свій підпис за українську мову та проти антиукраїнських змін до закону про мову ми:

  1. Захищаємо національну безпеку Україну. Знищення держави передує знищення мови.
  2. Захищаємо українські традиційні цінності. Без української мови не буде української церкви та української культури.
  3. Захищаємо українську освіту. Зміни до закону про українську мову передбачають викладання у школах російською мовою.
  4. Захищаємо українську книжку. Бо зміни до закону про українську мову скасовують пільги для друку книг українською.
  5. Захищаємо українське кіно. Зміни до закону скасовують пільги для виробництва українських фільмів

Важливий кожен голос.

РАЗОМ ЗАХИСТИМО УКРАЇНСЬКУ МОВУ! НАША МОВА – НАША СВОБОДА!

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.