Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

“Свобода” звернулась до патріотичних політичних сил із закликом підтримати свого кандидата і його про професійну команду. Першою відреагувала партія “Порядок. Відповідальність. Справедливість”

Важливо. Політична партія “Порядок. Відповідальність. Справедливість” відповіла на заклик ВО “Свобода” підтримати на виборах міського голови Тернополя Сергія Надала. Про це заявив перший номер списку партії “Порядок. Відповідальність. Справедливість” до міської ради Тернополя Олександр Смик.

Пряма мова. “Ми першими відкрито заявили про підтримку чинного міського голови Сергія Надала та його курсу позитивних змін у Тернополі. Наша позиція незмінна. Ми вважаємо, що професіоналізм міського голови Тернополя доведений справою. Ми хочемо у нашому місті порядку, відповідальності. Ми проти наступу на місцеве самоврядування. Тому, безперечно, готові підтримати ініціативу ВО “Свободи” з пропозицією об’єднати зусилля державницьких політичних сил для підтримки єдиного гідного у теперішніх умовах кандидата, який має відповідну кваліфікацію, досвід, підтримку людей. Цим кандидатом є Сергій Надал. Ми закликаємо інші державницькі сили доєднатися до цієї ініціативи”, - зазначив Олександр Смик.

Представник “Порядок. Відповідальність. Справедливість” також зазначив, що вважає “Свободу” союзницькою політичною силою у питанні розвитку Тернополя, хоча і дещо радикальнішою з точки зору гострих політичних питань.

“У питанні розвитку Тернополя — ми союзники. У нас єдиний кандидат на посаду мера. Ми підтримуємо його курс. Тут немає розбіжностей. У них дещо радикальніші методи. Вони більше націлені на гострі загальнонаціональні політичні питання. Ми - більше на місцеві, господарські. Але, загалом, і “Свобода” і “Порядок. Відповідальність. Справедливість” прагнуть добра для Тернополя”, - сказав Олександр Смик.

Нагадаємо. 29 серпня ВО “Свобода” ухвалила на з’їзді рішення про участь партії в місцевих виборах 25 жовтня та балотування від ВО "Свобода" кандидатів на посади міських голів, серед яких міський голова Тернополя Сергій Надал. “Свобода” також закликала інші державницькі політичні сили, серед яких зокрема “Європейська солідарність”, “Голос”, “Батьківщина” підтримати кандидатів від “Свободи” на виборах міських голів з метою ефективного протистояння реваншу промосковських сил та наступу чинної влади "слуг" на місцеве самоврядування. У свою чергу “Свобода” готова підтримати кандидатів від цих сил у містах, де вона не висувала своїх кандидатів.

Як вже повідомлялося. 10 серпня відбулася презентація нової політичної партії «Порядок. Відповідальність. Справедливість», яка позиціонує себе як команда професіоналів, які об’єднались для підтримки міського голови Сергія Надала. Лідер парті – Олександр Смик, бард, поет, драматург, працював у команді міського голови Тернополя протягом останніх десяти років. Смик очолював управління освіти і працював заступником міського голови. До нової партії ввійшли, серед інших, голова ОСББ Олеся Чванкіна, голова осередку Асоціації міст України Ігор Гірчак, журналістка Марія Пачковська, письменник і доброволець Олександр Вільчинський, місцевий підприємець-виробник Василь Ласій, депутат і професіонал у сфері ІТ технологій Віктор Генсерук, представники житлово-комунального сектора міста, освітяни, підприємці, лікарі. 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.