Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Президент заявив, що у “бунтівних містах” хворіють на COVІD-19 по 200-250 дітей за день.

Офіційна статистика наводить зовсім інші дані

Багатьох українців шокували слова Володимира Зеленського, що “у бунтівних містах, за день хворіють 200-250 дітей”. Нібито місцеві мери займаються політикою, а діти масово хворіють. Спробуємо мовою офіційних цифр на прикладі Тернополя підтвердити чи спростувати слова Президента.

Слово Президенту

Нещодавно під час спілкування з журналістами, Президент України Володимир Зеленський заявив, що у бунтівних містах, де не хочуть закривати школи та дитячі садки, за день хворіють 200-250 дітей. 

Пряма мова: «Всі ці бунтарі… Я розумію, що перед місцевими виборами вони хочуть подобатись людям, закривати очі і не бачити, що просто раптом в їхніх містах за день 200-250 дітей захворіли».

Слово офіційній статистиці

Як повідомив начальник відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення Василь Даньчак, станом на 14 вересня у «Тернопільській міській дитячій комунальній лікарні» є 44 пацієнти, 22 з яких з підтвердженим COVID-19 (16 тернополян: 8 дітей і 8 дорослих; 6 жителів області: 4 дітей та 2 дорослих). Наразі в медичному закладі немає пацієнтів на кисневій підтримці та на апараті штучної вентиляції легень.

Таким чином, наразі у Тернополі лікується від коронавірусу 8 діток. Варто врахували, що це кількість хворих дітей, які вже довший час лікуються, а не захворіли за один день. 

Загалом від початку пандемії COVID-19, відколи почали відслідковувати інфікованих, на Тернопільщині зафіксовано 648 випадків інфікування дітей. Це загальна цифра по Тернопільській області (у Тернополі – ще менша) за більше ніж півроку епідемії. 

Висновок

На прикладі офіційної статистики видно, що у «бунтівному» Тернополі рівень інфікування дітей на коронавірус є незначним та одним з найменших в Україні. А Президента знову ввели в оману його радники та інформатори.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.