Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У перший день зими 2020 року від важкої хвороби, спричиненої COVID-19, відійшов у засвіти  відомий педагог Тернопілля, учитель учителів, колишній директор обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти, доцент, Відмінник освіти України. Заслужений працівник освіти України

Юрій Васильович БУГАН.

юрій буган, освітянин, тернопіль, біографія, фото, тернопільський тиждень    Пішов з життя справжній освітянин, який жив та працював на благо держави і нашого краю, для розвитку української школи.

   Його доля – яскрава ілюстрація реалій життя українців у ХХ-ХХІ ст.

   Народився Юрій Васильович 8 серпня 1944 року в с. Яворник Саноцького повіту Жешувського воєводства (Польща). Після ІІ Світової війни його  сім’я була переселена у м. Скалат,  згодом переїхала у м. Заліщики. Після закінчення школи та служби у війську Юрій Буган навчався на фізичному факультеті Чернівецького державного університету ім. Ю.Федьковича, який закінчив у 1970 році. Трудовий шлях розпочав лаборантом у Заліщицькій школі (1961-1962), а після закінчення університету з 1970 по 1973 рік працював учителем фізики Тернопільської середньої школи № 14, упродовж 1973-1974 років – вчителем фізики, заступником директора Тернопільської школи № 6, протягом 1974-1985 років – директором Тернопільської середньої школи № 12. З 1985 по 2014 роки Юрій Васильович Буган очолював Тернопільський обласний інститут удосконалення кваліфікації вчителів (з 1995 року Тернопільській обласний комунальний інститут післядипломної педагогічної освіти (ТОКІППО), у 2014-2018 роках – на посаді доцента цього інституту.

У своїй педагогічній діяльності був ініціатором та організатором науково-методичної й дослідно-експериментальної роботи, підготовки та проведення різного рівня масових заходів з педагогами і обдарованою учнівською молоддю, розробки регіонального компоненту освітніх програм, автором навчально-методичних посібників.

Щиро співчуваємо родині покійного. Переконані, що спогади про неординарну особистість та роботу Юрія Васильовича ще довго будуть надихати на плідну працю працівників освіти області.

  Зі щирою скорботою та світлою пам'яттю,

Управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації                  

Обласна організація профспілки працівників освіти і науки

Управління освіти і науки Тернопільської міської ради

Тернопільський комунальний методичний центр науково-освітніх інновацій та моніторингу

Профспілка працівників освіти і науки м. Тернополя

 

Колеги

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.