Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В Голосіївському районі Києва введено в експлуатацію житловий комплекс на вулиці Науки, 58 від девелопера «Креатор-Буд». Новобудова біля Голосіївського парку отримала сертифікат готовності № ІУ 123210330482 від 2 квітня 2021 року, виданий Державною архітектурно-будівельною інспекцією України.

Житловий комплекс на Науки, 58 став першим реалізованим проєктом «Креатор-Буд» в столиці України, додавши до портфелю девелопера майже 15,5 тисяч введених в експлуатацію квадратних метрів.

Цей будинок комфорт класу налічує 252 квартири з дитячим садком та комерційною інфраструктурою на першому поверсі.

Наразі в Києві триває будівництво двох нових житлових комплексів від «Креатор-Буд».

Зокрема, це ЖК бізнес класу Creator City на Лук’янівці, на вулиці Дегтярівській  – багатофункціональний проєкт формату «місто в місті» із розвиненою інфраструктурою включно з власним парком. Його перший будинок планується ввести в експлуатацію наприкінці 2021-го.

Крім того, на етапі зведення перебуває елітний житловий комплекс Krauss Gallery на вулиці Круглоуніверситетській – в самому центрі Києва.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів «Креатор-Буд» ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram –
за посиланням

 креатор буд, київ, будинки, житловий комплекс, науки, фото, тернопільський тиждень 

  креатор буд, київ, будинки, житловий комплекс, науки, фото, тернопільський тиждень  

  креатор буд, київ, будинки, житловий комплекс, науки, фото, тернопільський тиждень  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.