Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У рамках національного проєкту з розвитку підприємництва у Тернополі восени відкриють центр підтримки підприємців Дія.Бізнес.

Проєкт передбачає інформаційну та практичну допомогу для представників мікро-, малого та середнього бізнесу. Відкриття центру заплановане на осінь цього року.

Варто знати. Міський голова Тернополя Сергій Надал зазначив, що розвиток малого і середнього бізнесу був і залишається у пріоритеті роботи міської ради.

“Впевнений, наші підприємці, особливо початківці, отримають важливі і корисні знання з формування бізнес-планів, кризового менеджменту, використання ІТ-технологій та онлайн-платформ для організації та ведення бізнесу. Такі знання корисні особливо зараз. Після  пандемії COVID-19 поступово відновлюється економіка. Люди розпочинають свою справу”, - зазначив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Очільник Тернополя також підкреслив важливість розвитку малого і середнього бізнесу для розвитку громади.

“Громада зацікавлена у розвитку місцевого бізнесу, бо це робочі місця, надходження до бюджету і покращення нашого спільного добробуту. Тому ми будемо допомагати у всіх позитивних проєктах для підтримки бізнесу”, - сказав Сергій Надал.

Нагадаємо:

  • Тернопіль входить до ТОП-5 міст України з найкращими умовамидля ведення бізнесу згідно оцінок авторитетного економічного видання Forbes Україна.
  • Місто одним з перших запровадило продаж та здачу комунального майна в оренду через автоматизовану систему “Прозорро”.
  • Міська влада регулярно йде назустріч підприємцям, спрощуючи доступ до оренди комунального майна.
  • У червні у Тернополі стартувала ініціатива з підтримки малого та середнього підприємництва “Соціально-економічна адаптація малого і середнього підприємництва”, організована міською радою у партнерстві з громадською організацією “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” та Тернопільським регіональним відділенням Асоціації міст України в межах проєкту “EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП”.
  • Також Тернопіль бере активну участь у роботі “Міжміської робочої групи Індексу конкурентноспроможної міст”. Програма реалізовується за підтримки фонду USAID і покликана покращити бізнес клімат у містах України. У рамках програми представники самоврядування зможуть виявляти потреби підприємців у питаннях відкритості доступу бізнесу до послуг місцевого самоврядування, наявності відповідної інфраструктури. Підприємці матимуть змогу надавати пропозиції до рішення наявних проблем.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.