Нове на сайті:
Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Голова Ради директорів девелоперської компанії Креатор-Буд Ігор Гуда привітав будівельників з професійним святом:
-  Дорогі колеги Будівельники! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята від колективу Будівельної компанії Креатор-Буд ! Будівельна справа – одна з найдавніших і найшановніших у світі. Те, що ми будуємо – формує нове архітектурне обличчя України. Наша будинки – це підсумок колективної праці понад тисячі людей – будівничих і архітекторів, бухгалтерів і маркетологів, юристів і менеджерів, керівників і виконавців. Сьогодні я щиро радію тому, що за 15 років нашого спільного професійного життя у компанії, ми сформували міцний фундамент у колективі. Фундамент, який є основою здорових професійних стосунків, де народжуються якісні нові ідеї, де втілюються креативні амбіції людей, які люблять свою справу і вміють її робити добре. Щиросердечно вітаю дружній колектив компанії Креатор-Буд та усіх колег Будівельників зі святом! Здоров’я, нових цікавих проектів і задоволення від спільного результату праці.

Цей рік був безпрецедентним для України і світу загалом. Життя в умовах пандемії змінило свідомість людей і ми, як представники будівельної галузі, відчули особливості економічної кризи на собі. Втім, цей рік для компанії Креатор-Буд був успішним, нам є чим гордитись і звітувати перед своїми інвесторами. У цьому році ми здали в експлуатацію свій перший житловий комплекс у Києві – це ЖК Науки, 58. У 2020-му компанія гучно заявила про себе у Києві початком будівництва знакового комплексу бізнес класу «CreatorCity», комплексу абсолютно нового формату нерухомості, що зводиться в історичному центрі Шевченківського адміністративного району міста, на вулиці Дегтярівській, одного з перших багатофункціональних  житлових комплексів бізнес класу, який проходить сертифікацію за системою BREEAM. Цьогоріч компанія стартувала з продажем третього черги ЖК KreatorCity у Києві.

              

                

креатор, гуда, вітання, день будівельника

                

              

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.