Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

13 серпня у Києві відбувся традиційний RED х ЛУН summer camp для спільноти девелоперів зі всієї України - щорічний захід, де обговорюють актуальну інформацію про девелопмент і маркетинг житла. Участь у Всеукраїнському форумі  взяли такожі представники Компанії Креатор-Буд.

Головна наскрізна тема заходудля девелоперів: Як і де хоче жити сучасний споживач? Що треба зробити, щоб він обрав саме ваш ЖК?

Цьогорічний RED х ЛУН summer camp відвідало понад 250 девелоперів з різних областей України. Вперше – це був новий формат Всеукраїнського форуму- learn+ network+ relax, який поєднав частину з виступами спікерів і релакс тайм де усі учасники заходу мали можливість дружньому форматі поспілкуватись з колегами з різних регіонів нашої держави.

RED Community та ЛУН, які організували захід, подбали про те, аби теми були актуальними, а спікери – цікавими. Говорили про ринок нового житла: куди рухатись і що планувати,  як боротися за першість у сучасних умовах на будівельному ринку, про тренди ринку нового житла, бренд-стратегії, стратегії продажів, формули продажів, як створювати в ЖК оточення, де люди хотіли б жити, як боротися за першість у сучасних умовах, як вирізнити житлові комплекси серед сотень інших, про еко-системи міст.  

Серед спікерів всеукраїнського заходу RED х ЛУН summer camp цьогоріч були директори з продажів провідних Всеукраїнських будівельних компаній, відомі блогери, бізнес-девелопери - Вадим Марценко, Віктор Забоєнко, Сергій Нагорний, Жанна Ржанова, Костянтин Ковшеватський, Тетяна Шульга. Андрій Міма, Максим Бахматов, Сергій Пилипенко, Анна Лаєвська, василь Верга, Роман Савченко, Дар’я Кухаренко, Олександр Присяжнюк та інші.

Наступну зустріч девелоперів України у Києві організатори планують восени.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.