Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Вдесяте на акваторії Тернопільського ставу відбулись етапи чемпіонату світу з водно-моторного спорту «HYDRO GP Ternopil» у класах F-500 WC, F-250 WC «Massimo Rossi Memorial» та F-125 WC. У змаганнях взяли участь 44 команди з 15 країн світу -  і це рекордна кількість спортсменів за час проведення чемпіонату.  Кращі учасники з Австрії, Словаччини, Естонії, Болгарії, Латвії, Італії, Угорщини, Польщі, України приїхали на змагання, які відбувались в рамках святкування Дня міста.

Віктор Шемчкук , Президент федерації з водно-моторного спорту України

  • В цьому році ми вдесяте проводимо чемпіонат світу . Ми вперше проводили в Тернополі кубок Європи на приз, який представляє мер міста Сергій Надал і цей приз сьогодні розіграно. Етап чемпіонату світу в Тернополі вдався, він пройшов безпечно. Інфраструктура, рівень безпеки , рівень суддівства був надзвичайно високий.

Сергій Надал, міський голова Тернополя

  • Дуже приємно, що 15 країн учасниць взяли участь у чемпіонаті і дуже приємно, що команди радо приїжджають сюди, тому що тут радо зустрічають. Їм подобається не лише наш став, наша інфраструктура , а й те як їх приймають тернополяни. Тому я хочу подякувати усім тернополянам за гарний прийом , ну і звичайно, дякую нашим постійним партнерам – компанії Креатор-Буд, салону Моне, та іншим, хто долучається до проведення цього чемпіонату. 

За результатами чемпіонату світу, у класі «F-500» перше місце здобув Маріан Юнґ  із Словаччини, друге посів Мілен Марінов (Болгарія), третє місце виборов  — Ерко Аабрамс (Естонія).

У класі F-250 вперше змагався українець  Дмитро Герасименко із Дніпропетровська. За загальними результатами у  даному класі  він став четвертим.

У рамках Чемпіонату світу вперше відбулися перегони на Кубок Європи з водно-моторного спорту у класах човнів-глісерів RN 2000. І місце посів Яніс Сімановс із Латвії, друге — Дмитро Лебедь із Дніпропетровської області, третє — Олександр Остапов із Хмельницька. 

Директор компанії Креатор-Буд привітав тернополян з Днем міста і наголосив, що  Чемпіонат світу з водно-моторного спорту компанія  підтримуватиме і надалі, адже подібні заходи формують авторитет для міста.

Олег Лахита, директор компанії « Креатор-Буд»

- Найщиріші вітання усім тернополянам та гостям міста з великим святом – Днем народження нашого рідного Тернополя. 15 років Креатор-Буду. Кожного року беремо участь в організації чемпіонату світу з водно-моторного спорту і це велика честь для нас

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.