Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

16 вересня  Міжнародний республіканський інститут (МРІ) в Україні  спільно з Соціологічною групою «Рейтинг» опублікували результати сьомого всеукраїнського муніципального опитування.

Серед 24 міст, де було проведено оцінювання, щодо  задоволеністю жителів міст якістю послуг, ставленням до органів влади та впливом пандемії коронавірусу - Тернопіль увійшов в десятку лідерів.

Проводилося опитування з 12 травня по 3 червня за допомогою face-to-face інтерв’ю на дому у респондентів. Загальна вибірка склала 19 196 постійних жителів України віком від 18 років і старше. В опитування були включені м. Київ та всі обласні центри, включаючи Маріуполь у Донецькій області та Сєвєродонецьк у Луганській області.

Таке муніципальне опитування є щорічним та дає всесторонній аналіз ставлення громадян до органів місцевого самоврядування і надання комунальних послуг. Респонденти оцінювали наступні послуги: тротуари, збір сміття, транспортна інфраструктура, громадський транспорт, дороги, заклади культури, публічні парки та сквери, двори та прибудинкові території, діяльність поліції, екологія, навколишнє середовище, паркування.

Загальний індекс якості 22 вимірювальних послуг у Тернополі складає 3,18, а серед послуг, які респонденти оцінювали, показники у місті наступні:

  • тротуари – 3,2
  • збір сміття – 3,5
  • транспортна інфраструктура, громадський транспорт – 3,1
  • дороги – 2,9
  • заклади культури – 3,4
  • публічні парки та сквери – 3,8
  • двори та прибудинкові території – 3,1
  • діяльність поліції  - 3,1
  • екологія, довкілля – 3,2
  • паркування – 2,3

Відповідно до наведеної аналітики, з 2015 до 2021 року у Тернополі суттєво покращився індекс у сферах: дороги, тротуари, паркування, транспортна інфраструктура, ринки заклади торгівлі, університети, техніки, коледжі, спортивні заклади, медичні заклади, парки, сквери, екологія тощо. Респонденти також визначили міста, де справи йдуть у правильному напрямку це: Тернопіль, Хмельницький, Вінниця та Чернігів.

Повний рейтинг опитування можна переглянути за посиланням, а рейтинг міст за якістю обслуговування доступний для ознайомлення тут.

   тернопіль, рейтинг міст, фото, тернопільський тиждень   

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.