Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопільською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно водія, що збив пішохода і не надав йому допомоги у м. Тернополі по вул. С. Будного (ч. 2 ст. 286 та ч. 1 ст. 135 КК України).

Розслідуванням встановлено, що близько 20.00 год 27 січня 2021 року  водій автомобіля «ВАЗ-21013», рухаючись по вул. С. Будного, не зупинився перед нерегульованим пішохідним переходом, щоб дати дорогу пішоходу, й наїхав на  нього передньою лівою частиною автомобіля.

Після вчинення ДТП  водій втік з місця пригоди, залишивши потерпілого на дорозі в безпорадному стані з тяжкими тілесними ушкодженнями. Наступного дня він спробував відремонтувати автомобіль, щоб приховати сліди аварії, проте авто знайшли  правоохоронці, встановивши особу, причетну до скоєння даного злочину.

 А через наїзд «ВАЗа» тіло потерпілого  відкинуло на зустрічну смугу для руху, і  водій «NISSAN-QASHQAI», був позбавлений технічної можливості, шляхом своєчасного застосування екстреного гальмування, зупинити керований ним транспортний засіб до місця наїзду на лежачого пішохода.  Життя чоловіка, що потрапив під колеса двох автівок, врятувати не вдалося. 

Завершено розслідування, що здійснювали слідчі поліції під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.