Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопільською окружною прокуратурою оскаржено в апеляції рішення суду першої інстанції про запобіжний захід – заставу щодо директора товариства, підозрюваного у заволодінні чужим майном, шляхом зловживання становищем на суму понад 2 млн грн (ч. 4, 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

Нагадаємо, що під час виконання робіт згідно договору між комунальним підприємством Тернопільської міської ради «Тернопільський міський стадіон» та київським товариством, його директор заволодів чужим майном, завищивши вартість фактично виконаних робіт. Його незаконними діями  спричинено збитки державному бюджету на суму понад 2 млн грн.

Директору товариства у липні цього року було повідомлено про підозру у вчиненні злочину, проте він переховувався від слідства досудове розслідування було зупинено у зв’язку із оголошенням в розшук останнього.

У вересні 2021 року правоохоронці встановили місцезнаходження підозрюваного, досудове розслідування відновлено і до суду було подано клопотання про взяття його під варту. 

Ухвалою Тернопільського міськрайонного суду клопотання про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою підозрюваного директора товариства не задоволено, а застосовано заставу у 681 тис грн.

Не погоджуючись із рішенням слідчого судді Тернопільською окружною прокуратурою подано апеляційну скаргу на вказану ухвалу. Тернопільським апеляційним судом скаргу прокурора задоволено. Відповідно до нової ухвали до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.